The Beckoning Silence (2007)

The Beckoning Silence (2007) Film Online Subtitrat

Regia: Louise Osmond
Actori: Steven Mackintosh, Joe Simpson, Roger Schäli, Simon Anthamatten, Andreas Abegglen
Gen: Drama
Durata: 75 minute
IMDB: 7.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Există o carte alpinism, aș dori să citească. Numiți-o “The Beckoning Silence”. Ar fi o carte optimist în legătură cu plăcere, nu de durere; despre companie și frumusețe. Ar fi despre viata, nu moartea și, în cuvintele marelui alpinist francez Gaston Rebuffat, despre dificultate, nu un pericol. Acestea sunt motivele pentru care am urcat. Ele sunt motivele cele mai multe dintre prietenii mei urcare (iar unele dintre ele sunt destul de bun la asta), nu pentru că au o dorință de moarte, ci pentru că este “palpitant”, în definiția adevărată a cuvântului, și pentru că se bucure de ea. Spun aceasta pentru că a citit o mulțime de alpinism literaturii v-ar fi greu împins să recunoască faptul că se presupune a fi distractiv.

Care nu este de a spune că alpinism, alpinism și în special, nu poate fi periculos. Acesta poate fi și este. Sau ca oamenii nu pier. Sau că nu atrage partea sa de caractere disfuncționale. Dar alpinism este un joc in The Beckoning Silence, la fel ca orice alt joc, nu o luptă nietzscheană cu moartea și dezastru. Într-adevăr, am considerat întotdeauna Nietzsche ca poser ridicol cu ​​o filozofie a extrem, care a vorbit de convorbire, dar niciodată mers la plimbare. Valoarea a filozofiei sale de desene animate a fost rezumată în mod corespunzător de către locuri de muncă în creditele titlu pentru filmul Conan Barbarul. Așa că mă deranjează de la început pentru a vedea filozofia morbidă și muribundă nume verificate în cărțile Joe Simpson si Jeff Connor lui, diferită, deși ele sunt atât în ​​calitatea de a scrie, inteligență și intenție.

Aici se Simpson citând Nietzsche – pentru übermensch autoproclamatul – în The făcut semn Silence: ‘Dacă privirea pentru mult timp într-un abis, abisul uită de asemenea, în voi. ” Și aici este Nietzsche prea deschidere a procedurii de biografie a alpinistul scoțian tulbure Dougal Haston cu un citat din Ecce Homo Jeff Connor: “Timpul meu nu a venit încă, fie; unii se nasc postum “. Și ce problema se reduce la ambele cărți din The Beckoning Silence, așa cum Simpson admite într-o parte câteva rânduri mai târziu într-un al doilea citat din Nietzsche, este dacă filosoful avea dreptate că “secretul culege mai mare rodnicia și cea mai mare bucurie de la viață este de a trăi periculos “.

Problema este că, dacă sunteți în căutarea pentru un răspuns la această întrebare, nu vei găsi în oricare dintre aceste cărți in filme online The Beckoning Silence.