The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years (2016)

The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years (2016) Online Subtitrat


Regia: Ron Howard
Actori: Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon
An: 2016
Gen: Documentare, Muzicale
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_EZZ4DNLyjk/beat8" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Istoria The Beatles

Cu toții știm de acest moment. 09 februarie 1964 – după o pauză scurtă comercială, patru tineri din Liverpool au urcat pe scena lui Ed Sullivan. Schimbând cultura muzicii pop-rock pentru totdeauna. Șaptezeci și trei milioane de oameni au urmărit The Beatles în acea noapte. Fiind cea mai mare audiență din istoria televiziunii. A fost un eveniment care a unit o națiune și a semnalat nașterea culturii tinerilor așa cum o cunoaștem noi astăzi. Dar, în timp ce această performanță unică a introdus The Beatles în America, ceea ce trupa a făcut pe lângă acest lucru. A fost în a introduce această cultură muzicală la nivel de mapamond, transformând permanent industria muzicală.

Au plecat in turneu. În momentul în care trupa a terminat turneul în luna august a anului 1966. Efectuaseră 166 de concerte în 15 țări și 90 de orașe din întreaga lume. Turneul lor a contribuit la crearea, unui fenomen cultural cunoscut sub numele de “Beatlemanie”. A fost ceva care lumea nu a mai văzut până atunci și, fără îndoială, nu o să mai vadă. A fost prima dată când o mare parte a lumii s-a simțit cu adevărat unificată – legată. Mai degrabă prin aspirație și de atitudine, decât împărțiți după rasă, clasă, religie sau naționalitate.


Trailer The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years


Despre film The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years

BEATLES LIVE FILM PROJECT va spune povestea anilor unui turneu excepțional al formației – din perspectiva trupei, lumea ei, fanii și lumea lor. Acestă peliculă va examina impactul acelor ani ai trupei The Beatles. Valoarea pe care a avut-o turneul în a-și pune amprenta pe relațiile lor, efectul asupra evoluției lor muzicale. Precum și impulsul colosal al turneului care a dat un nou stil de viață. Dar, în timp ce trupa a produs ”scânteia”, tinerii din întreaga lume au produs ”vâlvătaia”.

Filmul va explora, de asemenea, atracția magnetică incomparabilă născută între interpret și public care a transformat muzica într-o mișcare – o experiență comună, în ceva sublim…