The Battleship Island (2017)

The Battleship Island (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Gun-ham-do
Regia: Seung-wan Ryoo
Actori: Jung-min Hwang, Ji-seob So, Joong-Ki Song
2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Battleship Island

În timpul epocii coloniale japoneze, aproximativ 400 de oameni coreeni, care au fost forțați să se bată insula Battleship Island (“Insula Hashima”), să încerce să scape dramatic.

Coreeană drama în timpul războiului din 2 războaie “Insula Battleship” aduce în minte un citat din comedia artistului Howard Chaykin. Chaykin, scriitorul și artistul satirei de formare științifico-fictivă, american Flagg, a recunoscut că nu poate scrie niciodată o poveste despre un personaj psihologic necomplicat, cum ar fi Superman sau Batman, deoarece nu simțea că aceste personaje erau adevărate experiențelor sale de viață. Pentru Chaykin, protagoniștii defectuoși – în cazul său, “fasciștii pentru libertate” adesea triste și / sau “drepți” – erau mai reali, deoarece se considera a fi în mod similar eronat.

Acest tip de cinism-as-umanism este ceea ce face “insula de luptă” atât de interesantă. Acordat, co-scriitorul / regizorul Seung-wan Ryoo a inspirat în mod clar povestea unui grup de prizonieri coreeni de război din acele capse ale lui Steven Spielberg. Cum ar fi “Salvarea privată Ryan” și “Lista lui Schindler”. Dar aspectul cel mai ingratitor – și uneori frustrant – al insulei Battleship este personajul campionat al lui Ryoo. A cărui suferință este cuantificabilă, ale cărei instincte de supraviețuire sunt observabile în mod material și ale căror sentimente de altruism și comunitate rezultă în primul rând din necesitatea și pericolul dăunător. Eroii acestui film sunt, cu alte cuvinte, egoiști, dar nu într-un mod venal sau urât. Sunt umani și fac ceea ce trebuie pentru a face față fiecărei provocări succesive cu care se confruntă.