The Babymakers (2012)

The Babymakers (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Jay Chandrasekhar
Actori: Paul Schneider, Olivia Munn, Kevin Heffernan
An: 2012
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Babymakers (2012)

Nereuşind să-şi lase soţia însărcinată, Tommy Macklin (interpretat de Paul Schneider) îşi recrutează prietenii şi le dă o misiune pe cât de importantă, pe atât de stânjenitoare – să fure un depozit de spermă de la o bancă de profil la care a făcut o depunere cu ani în urmă.

Filmul se dorește a fi o comedie a cărui subiect este dorința unui cuplu tânăr care se hotărăsc să aibă un copil. Totuși, deși este o comedie, prin scenele pe care le conține, pelicula este nerecomandată persoanelor pudice și celor sensibile datorită momentelor explicit sexuale și dezgustătoare care abundă încă din primele minute.

Ideea peliculei este ea însăși posibilă generatoare de o multitudine de situații comice; sarcina realizatorului fiind astfel foarte mult ușurată dar; din păcate; unele scene; care ar fi esența unei comedii; sunt lamentabil realizate prin prelungirea lor excesiv de mult; rezultatul nefiind cel dorit; cea mai dezastruoasă dintre scene fiind cea în care Wade alunecă pe podeaua băncii fiindu-i imposibil să stea în picioare; scenă care este de departe cea mai dezgustătoare.