The Ashram (2018)

După ce a primit un mesaj critic, scepticul american Jamie din The Ashram (2018) călătorește la Himalaya indiană pentru a se ridica pe traseul iubitei sale dispărute. Acolo, el descoperă o comunitate secretă, condusă de un guru cu puteri ciudate, care poate sau nu să fie implicat în dispariția ei. Când Jamie călătorește mai adânc în gaura de iepure, își dă seama rapid că poate a descoperit mai mult decât era negociat și că acest munte misterios poate conține secretele reîncarnării – și un portal către o altă dimensiune.

Am simțit că acest film The Ashram online subtitrat merită o revizuire. În general; îmi plac filmele fantastice; de la lucrurile grele precum LOTR până la cea mai ușoară tarifă ca Isus din Nazaret și alții.

Filmul The Ashram online subtitrat este despre un tip care merge în India să-și găsească fosta lui prietena care se pare că a mers în India și sa alăturat unei sectă în încercarea de a se “cunoaște”. Multe fete fac asta; deci nimic surprinzător aici. Tipul e destul de persistent; așa că se termină să găsească ashramul care sa alăturat și el se alătură și el. De îndată ce se alătură; începe să investigheze ashramul și dispariția ex. El descoperă în cele din urmă adevărul și este destul de neașteptat și vreau să spun că într-un mod bun – sau un mod rău pentru cei care speră că acesta este un film de groază.


Regia: Ben Rekhi
Actori: Sam Keeley, Manoel Orfanaki, Hera Hilmar, Kal Penn, Melissa Leo
An: 2018
Gen: Fantezie, Thriller
IMDB: 4.7


The Ashram (2018) Online Subtitrat