The Artist’s Wife (2019)

In filmul The Artist’s Wife (2019) online subtitrat vedem cum tara noastră îmbătrânește și, pe măsură ce o facem si noi, devenim mai preocupați de problemele vârstei – demența fiind una dintre ele. Majoritatea dintre noi am cunoscut o persoana afectata de aceasta boala. Hollywood consideră că problema varstei este un teren deosebit de fertil pentru drame, în special de genul “momeala” Oscar.

Richard Smythson (Bruce Dern) este unul dintre artiștii prolifici ai țării, un bărbat ale cărui picturi aduc în mod obișnuit șase zerouri și al cărui nume gaseste legitimitate in cadrul universitatii, dar a venit vremea cand el incepe “sa simta” vantul rece care anunta iarna iminenta. Inspirația l-a parasit, chiar dacă el pregătește ceea ce ar putea fi, cel mai probabil, ultima sa expozitie.

A doua sa soție, Claire (Lena Olin), încearcă să tina lucrurile in frau, ocupându-se de toate problemele iritante ale vieții, lasandu-l pe Richard să se concentreze asupra picturii sale. Claire este pe deplin conștientă că memoria și talentul soțului ei incep sa piara.


Regia: Tom Dolby
Actori: Lena Olin, Bruce Dern, Avan Jogia
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 5.7


The Artist’s Wife (2019) Online Subtitrat


Trailer