The Art of the Steal (2013)

The Art of the Steal (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Jonathan Sobol
Actori: Devon Bostick, Stephen McHattie, Kenneth Welsh, Alan C. Peterson, Jay Baruchel, Kurt Russell, Matt Dillon
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima
Durata: 90 minute
IMDB: 6.3

Există o mână de actori care lucrează astăzi a cărui prezență simplă justifică orice film The Art of the Steal de acestea sunt în. Kurt Russell este în partea de sus a unei liste foarte scurt pentru mine, și a fost atât de de zeci de ani. Ce o mare cariera. Ce o nișă care le-a sculptat pentru el. El aduce ceva unic propria sa tot ceea ce face. El este un om de frunte sexy, un bufon de comedie, un actor fizic minunat, și un iad de o mimică (a se vedea performantele sale ca Elvis Presley și Herb Brooks). Ultima sa rol din The Art of the Steal major a fost-it-ar trebui să fie ilegal-așa-plăcută cascador Mike in 2007 lui Quentin Tarantino “Death Proof”, și asta înseamnă că a fost prea mult timp, deoarece el ne-a înfrumusețat cu prezența sa. El este din nou, ca zguduit și-negru-piele îmbrăcat “Crunch Calhoun”, în Jonathan Sobol distractiv și elegant, film-art jaf “The Art of the Steal”. Ambalate cu mari actori, unele secvențe zgomotos, și un fast-mișcare, complot exagerată, “arta de a fura” arata si se simte ca un thriller, dar este o comedie, și fiecare actor a făcut clic în rolul respectiv cu o bucurie și plăcere care face într-adevăr filmul.

The Art of the Stealși parte Evel Knievel, Crunch Calhoun este liderul unei trupe vesel de falsificatori de artă internaționale care au porecle, cum ar fi “The Rolodex,” “The Scratcher,” “Ideea Man”. Sobol îngheață fiecare membru al echipei, rulare numele și poreclele lor în textul Blocky mare, crearea unui mediu mai mare decât cea de viață snarky în care aceste excentrici pot funcționa. Nu este Chris Diamantopoulos ca Guy, falsificatorul francez genial a cărui activitate poate chiar maimuță buna carbon-dating, și care visează la o notorietate ca mare ca “a sărbătorit” falsificator Yves Chaudron. Nu este Kenneth Welsh ca unchiul Paddy, Randy irlandezul care pot găsi cumpărători pentru toate falsuri produse de Guy, și în cele din urmă, există cald capete și neglijent Nicky, fratele vitreg a Crunch in The Art of the Steal, interpretat de Matt Dillon, care vine cu ideea pentru marele “scorul final”, pe care le-ar putea retrage toți.
Când se deschide filmul, Crunch a fost eliberat din un stagiu de 5 ani și-1/2 ani într-o închisoare Varșovia, au fost înmânate de către Nicky ca tipul toamna pentru un jaf de arta mers prost. El face o viață meschin de sărind motocicleta lui prin inele de foc la derbies auto toate în timp ce purta o salopeta de culoare albă împânzit cu stele albastre. El are acum un ucenic numit Francie (The teribil Jay Baruchel), o soție frumoasă pe nume Lola (Katheryn Winnick), și o ură de fratele care la trădat. El refuză să se implice în orice sistem nou. A ieșit, a făcut. Și totuși, în timpul liber, el stă în lucrarea sa La-Z-Boy citind o carte pe furturi de arta mari din The Art of the Steal, și cursuri Francie cu privire la modul de diferite Împărați romani sa ocupat de problemele vieții. Crunch Calhoun în mod clar nu va putea să rămână pentru mult timp drept.

Hoții sunt întotdeauna fiind oprit la diferite frontiere (film The Art of the Steal salturi în jurul valorii de la Detroit la Quebec la Amsterdam, Paris și Londra), și un agent Interpol condus (Jason Jones) a incheiat un parteneriat cu un informator de artă-hoț-întors (Terence Stamp) la încercați să unghii jos tot ce este hoții sunt complotează. Terence Stamp joacă rolul său într-un mod abstract ușoară manierat care evidențiază machismo frustrat de agent Interpol, care zdrobește cesti de cafea fierbinte în mâinile goale, și apoi spune, după faptul, “Au.” Ștampila are un monolog vis cu ochii despre experiența sa merg la muzeu Victoria and Albert ca un copil, și văzând o ceașcă realizate în întregime din jad: “Ma făcut să se uite la toate diferit.” Întregul film The Art of the Steal se oprește, în mod surprinzător, frumos, pentru monolog sa timp ce arta înseamnă pentru el. Un director mică ar fi tăiat ca monologul ca un irelevant timp pierde-vară. Dar Sobol (care a scris, de asemenea, scenariul) dă nu numai că monolog o mare câștig aproape de sfârșitul filmului, dar el știe, de asemenea, că intriga nu este într-adevăr “un lucru” de aici, oricum. Ce este “lucrul” este performanțele, actori, The shtick, starea de spirit.