The Arrangement (2017)

The Arrangement (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Jonathan Abrahams
Actori: Josh Henderson, Lexa Doig, Michael Vartan
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Arrangement SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis The Arrangement

Un film stele profil înalt, cu o puternică apartenență la o organizație spirituală care pare să controleze toate aspectele vieții sale, face un aranjament cu o actriță mai puțin cunoscută pentru a juca rolul iubitei perfecte. Și, în cazul în care ea face treaba ei bine ea va primi upgrade de soție. Cu toate că creatorul seriei, Jonathan Abrahams jură că nu se bazează pe Tom Cruise și relația sa cu Katie Holmes și scientologia, trebuie să recunoaștem, există unele asemănări izbitoare. Dar dacă ei toate speculațiile sau bazate pe unele uncie de adevăr, trebuie să recunoști că face pentru divertisment de televiziune.

Meghan Morrison (Christine Evangelista) din The Arrangement online subtitrat este o actrita aspirant care are sansa de a proba pentru Kyle West (Josh Henderson); cel mai mare star de film de la Hollywood. autenticitatea ei face o impresie asupra stelei emoțional vulnerabil și el o caută; dar nu și profesional. Îngrijire medicală la o inimă zdrobită după logodnica lui l-au părăsit; Kyle se simte o conexiune cu Meghan; dar nu este dispus să pună inima acolo fără anumite garanții. Terrence (Michael Vartan); șeful Institutului de Mind superior; o organizație de tip scientologiei; iar biciul echipa un rapid în valoare de contract de căsătorie $ 10M că; odată ce semnele Meghan; se va schimba viața pentru totdeauna.

Ca întreg; în afară de Terrance; nici unul dintre personaje reprezintă cu adevărat afară sau să facă un semn. Meghan este un pic mai liniștită și nu există nimic deosebit de vibrant despre personalitatea ei. Kyle este un pic mai interesant din cauza trecutului și a implicării sale cu Institutul.