The Apocalypse – San Giovanni L’apocalisse (2002)

The Apocalypse – San Giovanni L’apocalisse (2002) Online Subtitrat


Regia: Raffaele Mertes
Actori: Richard Harris, Vittoria Belvedere, Benjamin Sadler
An: 2002
Gen: Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Apocalypse – San Giovanni L’apocalisse

Cartea Sfântă are numeroase referiri şi elemente profetice asupra momentului în care oamenii se vor confrunta cu Apocalipsa. Ce spune Biblia despre sfârşitul lumii? Cutremure, epidemii sau dispariţia Soarelui sunt doar câteva dintre semnele care vor prevesti Sfârşitul Lumii, conform Bibliei.

Conceptul de Apocalipsă se poate regăsi în aproape toate religiile, fie că vorbim de creştinism, budism, hinduism sau islamism. Principala idee a acestui concept este că vechea lume, distrusă de păcat, va fi înlocuită cu una mai bună, eternă, după ce răul va fi distrus.

„În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (2 Timotei 3:1-4).

În cadrul creştinismului, sfârşitul lumii este menţionat în Apocalipsa lui Ioan, ultima carte din Noul Testament, însă multe alte referiri la Sfârşitul Lumii pot fi regăsite şi în alte părţi din biblia online subtitrat, deşi nimeni nu ştie când va avea loc. „Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl“ (Matei 24:36).

La finalul perioadei de şapte ani, Ierusalimul se va confrunta cu un atac din partea Antihristului. Acesta este momentul în care Iisus se va întoarce pe Pământ şi îl va învinge pe cel Rău. Timp de un mileniu, Hristos îl va ţine pe Antihrist într-un iaz de foc, conform Apocalipsei lui Ioan. Cel Rău va fi eliberat apoi pentru scurt timp, însă va fi învins definitiv de Hristos.