The Anomaly (2014)

The Anomaly (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Simon Lewis
IMDB: 4.8
Regia: Noel Clarke
Actori: Noel Clarke, Ian Somerhalder, Brian Cox


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Anomaly (2014)

Traumatizat, fostul soldat Ryan Reeve se trezește în partea din spate a unui camion, alături de un alt bărbat răpit. Ryan îl ajută pe acesta să se dezlege si în același timp găsește în propriul buzunar o mască, ceea ce îl face să își aducă aminte de niște întâmplări îngrozitoare din trecut.

Ryan Reeve nu are timp pentru a acționa, după fix nouă minute și patruzeci și șapte de secunde de conștiință totul devine negru, iar Ryan are o mulțime de întrebări, și foarte puțin timp pentru a găsi răspunsuri.

Genul de film de seria C care este difuzat pe posturile TV in perioadele in care nu exista audienta.

Nu stiu de ce unora li s-a parut greu de inteles. E un film in care vedem doar scurtele si rarele perioade de luciditate ale unui personaj cu un implant in creier ce permite controlarea lui totala de catre o alta persoana.

Ideea scenariului ar fi buna si interesanta, dar modul in care a fost realizat filmul lasa total de dorit chiar daca e low-budget, apelandu-se doar la perimatele deja retete comerciale care implica neaparat secvente folosite ca pretext pentru a vedea coregrafia unor scene de lupta care se lasa fara sange sau echimoze si ceva femei dezbracate.