The American Side (2016)

The American Side (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jenna Ricker
Actori: Greg Stuhr, Alicja Bachleda, Camilla Belle
Anul: 2016
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer The American Side (2016)

Sinopsis The American Side (2016)

Charlie Paczynski este un detectiv privat cazut in digratie. Sotiile disperate il angajeaza pe Charlie sa le urmareasca sotii infideli. Complicea sa Kat este ucisa. Curand, urmaritorul se transforma in urmarit, Charlie ajungad sa fie implicat intr-un caz deosebit de complicat, caz ce depaseste cu mult aria sa de munca. Crimele si infractiunile ajung sa se combine cu tehnologia de ultima ora. Investigand, Charlie da peste o conspiratie pusa la cale de un om de stiinta misterios pe nume Nikola Tesla.

Review The American Side (2016)

Filmul The American Side urmareste povestea misterioasa a unei sinucideri la cascada Niagara, acolo unde un detectiv nu tocmai excelent da peste o conspiratie ce il depaseste.

MacGuffin, că discontinue perene de Hitchcock și film noir, revine pe ecran în thriller-ul lui Jenna Ricker a stabilit pe fundalul improbabil din Buffalo, New York. In rolurile principale Greg Stuhr ca low-chirie privat ochi, care se împiedică pe o conspirație care implică desene tehnice lung pierdute de către om de știință renumit Nikola Tesla, partea americană este un omagiu plin de iubire, care ar trebui să fie de interes deosebit pentru a filma împătimiții care pot juca la fața locului referințele .

Și, oh băiat, sunt acolo referințe, din partitura jittery de David Shire, cunoscut pentru thrillerele astfel din anii ’70 era conspirației ca Conversația și Toți oamenii președintelui din filmul The American Side, cu planul mici care poartă în jos pe eroul care amintește de Nord de către nord-vest la exprimate populat de o serie uimitoare de chipuri familiare, inclusiv astfel de stalwarts gen ca Robert Vaughn și Robert Forster.

Polonez Dick privat lui Stuhr, numit Charlie Paczynski, este genul de reintoarcere dur vorbitor care fumeaza neincetat, foloseste si face astfel de Taxofoane pronunțările ca “numirile sunt pentru dobitoci.” Atunci când un personaj dubios îl compară cu Philip Marlowe, spune el, “am preferat întotdeauna pe Mike Hammer.

Adevărat pentru a forma, scenariul, co-scris de Ricker și Stuhr, este abia coerentă în explicaŃie sa din plotline complicate. Dar, aceasta nu oferă o parte echitabilă a dialogului fiert tare, în mod frecvent amuzant și o serie de personaje pline de culoare, inclusiv Matthew Broderick și Camilla Belle ca frații cu un secret, Forster ca un magnat energie umbrit, Janeane Garofalo ca agent federal (sau este ea?) și Grant Shaud (Murphy Brown), ca un client încornorat. De asemenea aparitii scurte sunt astfel de actori de caracter veteran ca Harris Yulin și Joe Grifasi, demonstrând că regizorul are un Rolodexul impresionant.