The Akron Holy War (2017)

The Akron Holy War (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Anthony Fanelli
Actori: Jamie Adaway, Michelle Agnoni, Christopher Albanese
An: 2017
Gen: Documentare, Actiune, Sport
IMDB: 8.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Akron Holy War

CLEVELAND, Ohio – Anthony Fanelli lucrează constant timp de un an și jumătate în documentarul său despre rivalitatea dintre Hoban și St. Vincent-St. Mary liceu, dar de fapt, a fost o parte din el pentru mult mai mult.

Fanelli, care a crescut în Green și a absolvit în 2002, de la Hoban, va face debutul regizoral al documentarului său când “The Akron Holy War” are premiera mondială la Teatrul Civic Akron, duminică, 17 septembrie.

Ideea de a cronica rivalitatea a fost cu el când și-a început cariera de actorie și a rănit în Los Angeles, unde conduce, produce și editează. S-ar putea să fi trecut prin minte când a lucrat club după ce clubul a făcut o comedie improvizată în Chicago înainte de a se îndrepta spre vest.

Cu cîteva ori mai devreme, era o parte din el pe teren, când se potrivea ca o defensivă înapoi și alerga înapoi pentru Hoban; Cavalerii s-au bucurat de o nouă rundă de câștig împotriva rivalilor lor din 1998 până în 2006.

A rămas cu el când a jucat pe grila de la Universitatea John Carroll. Ideea era de fapt congenitală; tatăl său este absolvent de Hoban din 1967, care a murit când Fanelli era un liceu senior.

Și a fost cu el când a descoperit cât de diferit este fotbalul din California de liceu din jocul pe care îl amintește în casa sa natală de nord-est Ohio.