The Age of Shadows (2016)

The Age of Shadows (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jee-woon Kim
Actori: Byung-hun Lee, Yoo Gong, Kang-ho Song
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Age of Shadows

Stabilit la sfârșitul anilor 1920, The Age of Shadows urmărește jocul de-a șoarecele și pisica, care se desfășoară între un grup de luptători ai rezistenței și agenții japonezi care încearcă să-i oprească. Lee Jung-chool, un căpitan al poliției coreeane din forțele de poliție japoneze, primește o misiune specială de a se infiltra în rezistența armată care luptă pentru independența coreeană. El se apropie de Kim Woo-jin, un lider al rezistenței. Acești doi oameni care stau pe laturile opuse ale epocii lor istorice, fiecare cunoscând identitatea și intențiile celuilalt, devin apropiați fără a dezvălui gândurile lor interioare.

Între timp, informații cu valoare politică și militară se scurg de pe ambele părți și nimeni nu știe cine sunt informatorii. Membrii rezistenței se întâlnesc în Shanghai pentru a obține explozibil, care va fi folosit pentru a distruge facilitățile sediului central japonez din Seul. In timp ce poliția japoneză îi urmărește și se adună în Shanghai. Urmăriții și urmăritorii, sunt blocați într-o operațiune unde fiecare parte o utilizează pe cealaltă și sunt aruncați într-o confuzie de dușmănie și conciliere secretă. Între timp, un tren care transportă explozivi trece granița și se îndreaptă spre Seul. Oare cum se va sfârși complicata operațiune?

Cu toate acestea, acest film, The Age of Shadow, este diferit. Acesta este unic. Nu voi lauda scene de actiune sau scene de comedie pentru ca nu erau atat de remarcabile. Ceea ce vreau să-l laud este atmosfera din acest film care menține suspans. In viață pe tot parcursul timpului de funcționare. Ei bine, pentru o înțelegere mai bună aș putea folosi Quentin Tarantino ca exemplu. Chiar dacă este cunoscut pentru violență în filmul său, mulți dintre cei care-și urmăresc filmele pentru prima dată le găsesc foarte neplacuți.


Trailer The Age of Shadows