The Aftermath (2019)

In filmul The Aftermath (2019) online subtitrat, după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.

O alta drama plina de suspans ne aduce pe marile ecrane filmul “The Aftermath“. Actiunea se petrece in anul 1946 si o surprinde pe frumoasa Rachel Morgan care calatoreste in Hamburg, pentru a-si reintalni sotul de origine britanica, Lewis. Acesta primeste departe de casa misiunea de a reconstrui orasul devastat de razboi.

Cu un design impresionant de producție, regizorul James Kent re-creează 1945 Hamburg și o situație la care puțini s-au gândit: cum a fost după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când oamenii care au dus un oraș la pământ au trebuit să trăiască printre supraviețuitori si să le acorde ajutor? Care, desigur, nu este același lucru ca și confortul – și asta face parte din complexitatea pe care spectatorul este forțată să o contemple. Ce trebuia să faci? Ar putea cineva să aibă încredere în fostul lor inamic? Este o națiune întreagă responsabilă pentru acțiunile guvernului său?

The Aftermath (2019) Online


Regia: James Kent
Actori: Keira Knightley, Ned Wills, Pandora Colin
An: 2019
Gen: Drama, Romantice, Razboi
IMDB: 6.3


The Aftermath (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Aftermath (2019)

Performanțele cu inimă pun în evidență acest film The Aftermath sofisticat și literar despre consecințele războinice. Titlul filmului este o pătură largă, care se adresează taxei pe care un război exactează asupra unui oraș, a unui popor și a familiilor. Bazat pe romanul lui Rhidian Brook, este o calatorie emotionala subtila jucata la perfectiune de o distributie care aduce jocul lor A la personaje complicate.

Clarke, Col. Morgan, este un erou de război rigid in The Aftermath, care comprima ororile pe care le-a văzut și pierderea pe care a experimentat-o, dar poate rupe inima cuiva într-o clipă. Knightley este devastatoare ca o femeie care se luptă cu durerea și singurătatea ei atît de acut încât ai putea dori să-i poți îmbrățișa (și un premiu care acționează). Scenariul se comportă ca un manual de psihologie în forma sa cea mai captivantă: Având în vedere nevoia umană și natura, se pare că nu există altă cale de scădere a domino-urilor.

Cu un design impresionant de producție, regizorul James Kent re-creează 1945 Hamburg și o situație puțini s-au gândit probabil la: Cum a fost după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când oamenii care au rănit un oraș la pământ au trebuit să trăiască printre supraviețuitori să le acordați ajutor? Care, desigur, nu este același lucru ca și confortul – și asta face parte din complexitatea pe care spectatorul este forțată să o contemple.

Ce trebuia să faci? Ar putea cineva să aibă încredere în fostul lor inamic? Este o națiune întreagă responsabilă pentru acțiunile guvernului său? Poate o persoană să fie complicată răului și să fie “bună”? În timp ce părinții ar putea să-i dorească să-și îndepărteze adolescenții mai tineri de film datorită vizualelor sale mature, The Aftermath concretizează în mod concret ideea că, indiferent de ce parte susține victoria, nu există nici un câștigător în război.