The Addams Family (2019)

Filmul animat The Addams Family (2019) online subtitrat este o comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

Mulți dintre noi am copilărit cu Familia Addams, fie că vorbim de filmul clasic sau de serialul de pe Fox Kids. Anul acesta Familia Addams va reveni pe marile ecrane, într-un film animat care se anunță a fi de excepție.

The Addams Family este realizat de regizorii filmului „Sausage Party”, Conrad Vernon și Greg Tiernan. Dacă „Sausage Party” nu era neapărat un film de văzut cu toată familia, acesta se află la pol opus. The Addams Family aduce la viață personaje îndrăgite de părinți și le face copiilor cunoștință cu ele, prelungindu-le acestora din urmă popularitatea și viața în pop-culture pentru cel puțin încă câteva decenii.

The Addams Family (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Familia Addams
Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Actori: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz
An: 2019
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 5.8


The Addams Family (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Addams Family (2019)

A trecut ceva vreme de la cea mai de succes ecranizare a aventurilor familiei Addams, din anii ’90, însă serialul ce i-a adus actriței Anjelica Huston două nominalizări la Globurile de Aur și-a păstrat locul în inimile fanilor. Familiarizat sau nu cu povestea excentricului, bogatului și macabrului clan, publicul de azi va putea urmări aventurile de început ale lui Gomez și ale Morticiei într-un film de animație produs de MGM.

Charlize Theron a fost aleasă pentru rolul de voce al Morticiei, în vreme ce Oscar Isaac îi va da glas lui Gomez. Alte voci cunoscute din film vor fi Chloë Grace Moretz (Wednesday), Bette Midler (Grandmama) și Allison Janney (Margaux Needler). Greg Tiernan și Conrad Vernon vor regiza, după un scenariu de Matt Lieberman. Data de lansare a fost stabilită pentru 11 octombrie 2019 (Statele Unite).

După cum a declarat unul dintre regizori – Conrad Vernon – conceptul grafic (prezentat în prima imagine lansată) a fost inspirat din banda desenată originală a creatorului personajelor, Charles Addams, publicată în The New Yorker între 1938 și 1988.

Conform sinopsis-ului, animaţia va fi „o comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams”.