The Accidental Prime Minister (2019)

Filmul indian The Accidental Prime Minister online subtitrat, exploră mandatul lui Manmohan Singh în calitate de prim-ministru al Indiei și felul în care are control asupra cabinetului și a țării.

The Accidental Prime Minister (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Vijay Ratnakar Gutte
Actori: Anupam Kher, Aahana Kumra, Akshaye Khanna
An: 2019
Gen: Indiene, Biografie, Drama
IMDB: 6.2


The Accidental Prime Minister (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review The Accidental Prime Minister (2019)

The Accidental Prime Minister este povestea fostului prim-ministru al Indiei. În 2004, Alianța Progresistă Unică (UPA), care are ca principiu partidul Congresului Național indian, câștigă alegerile Lok Sabha. Sonia Gandhi (Suzanne Bernert), președintă a Congresului și președinte al UPA, este pregătită să devină prim-ministru.

Dar opoziția protestează împotriva acestei evoluții, deoarece ea nu este un cetățean natural născut din India. Prin urmare, Sonia decide să găsească pe cineva capabil și care se bucură, de asemenea, de încrederea aliaților, să preia postul de prim-ministru. După o deliberare atentă, îi cere doctorului Manmohan Singh (Anupam Kher) să fie următorul președinte al Indiei. Dr. Singh o face și, în curând, își dă seama că toate deciziile majore vor fi luate chiar de Sonia Gandhi și de subordonatul ei, Ahmed Patel (Vipin Sharma).

Dr. Manmohan Singh din filme indiene online între timp solicită jurnalistului Sanjaya Baru (Akshaye Khanna) să fie consilierul său media. Sanjaya îl cunoaște pe Dr. Singh de mai bine de un deceniu și are cel mai mare respect față de el. El încearcă să-și întărească imaginea în presă și îi spune continuu să se audă.

Dr. Manmohan Singh este, totuși, prea vorbit și nu are nici o îndoială în a lăsa pe alții să-și asume creditul pentru munca sa. El este, de asemenea, de acord să fie controlat de la distanță de Sonia Gandhi și fiul ei Rahul Gandhi (Arjun Mathur), acesta din urmă urmând să fie următorul premier al Indiei. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

The Accidental Prime Minister se bazează pe cartea cu același nume de către Sanjaya Baru. Cartea trebuie să fi fost destul de detaliată, însă povestea lui Mayank Tewari, a lui Vijay Ratnakar Gutte, a lui Karl Dunne și a lui Aditya Sinha este foarte slabă. Același lucru se întâmplă și pentru scenariul Mayank Tewari, Vijay Ratnakar Gutte, Karl Dunne și scenariul lui Aditya Sinha.

Filmul The Accidental Prime Minister doar sare de la o scenă la alta și în multe scenarii, poveștile din spate nu sunt niciodată furnizate, astfel încât spectatorul nu are context. Ca urmare, multe întrebări rămân fără răspuns. Mayank Tewari, dialogurile lui Vijay Ratnakar Gutte, Karl Dunne și Aditya Sinha sunt bune, dar nu memorabile.