The 9th Life of Louis Drax (2016)

The 9th Life of Louis Drax (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alexandre Aja
Actori: Sarah Gadon, Aaron Paul, Jamie Dornan, Oliver Platt
An: 2016
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7R4zjcCNvow/The.9th.Life.o" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The 9th Life of Louis Drax

Louis Drax este un predispusă la accidente de nouă ani. După ce a suferit opt ​​accidente aproape de moarte de-a lungul vieții sale, după ani de pisică, el ar fi pe ultimul său și este pe deplin conștient de faptul că el nu poate să crească înainte de a veni timpul său la un capăt. Cu această cunoaștere și istorie în spatele lui, el se găsește în comă după ce a căzut de pe marginea unei stânci, și circumstanțele care au rămas un mister vag pentru a fi descoperit, inclusiv dispariția tatălui său înrudit. A fost un accident? Sau a fost ceva mai mult? În mijlocul tuturor acestor, medicul său devine entranced cu mama sa, în ciuda avertismentelor misterioase contrare, și el se găsește într-o călătorie inconștientă de descoperire, cu o creatură înfiorător.

Tonally filmul este peste tot, ceea ce poate face simți un pic inegală, dar în același timp, am simtit ca un fel de lucrat. Filmul se deschide cu un montaj de viață Louis a spus dintr-un unghi de comedie neagră. Evident că ceea ce se întâmplă cu el nu este tocmai frumos, dar este jucat pentru râde. Dacă nu vă place comedia neagră, această secvență de deschidere va opri imediat. Acest lucru dă în curând mod de melancolie, când tragedia se desfășoară, care este la fel de mult de un contrast puternic pe măsură ce se poate obține.

Există, de asemenea, câteva momente în jurul care gravitează mai ciudat creatura, un ton tipic romantic între Pascal și Natalie, și în el momente penultima lui ea se schimbă mai mult pe teritoriul thriller. Cu toate acestea, niciodată nu m-am simtit acest lucru a fost discordant deloc.


Trailer The 9th Life of Louis Drax