The 60 Yard Line (2017)

The 60 Yard Line (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Leif Gantvoort
Actori: Dana Daurey, Leif Gantvoort, Ryan Churchill, Kimberley Crossman, Mindy Sterling, Chelsey Crisp
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!

<6W2IWwIt0wM/The.60.Yard.Line.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The 60 Yard Line

A fost o poveste distractivă, deși previzibilă, despre a trăi în umbra câmpului Lambeau. Ben îl iubește pe Amy. Ben îl iubește pe Packers. El este forțat să aleagă. El crește. Cea mai mare plângere mea este că Ben ar trebui să fie un imens Packer Know-it-ALL. Dar, la un moment dat, el susține că Packers au câștigat 11 Campionate Mondiale. Filmul a fost stabilit in 2009. Din acel sezon, Green Bay Packers au fost de 12 ori campioni mondiali. Bineînțeles, Green Bay a câștigat încă un campionat după sezonul 2010, ajungând la un total de 13. Și un ultim lucru: Bears Still Suck.

Ryan Churchill a produs acest film într-un buget mic, la fel ca Sherwood Films cu Facing the Giants. Cred că a lovit o piață de nișă printre fanii Packers și vânzările de DVD-uri vor fi mari, deoarece cei mai mulți sub 40 de fani Green Bay vor “trebui să aibă” acest film. În ceea ce privește complotul și umorul, seamănă cu alte 100 de filme pe care le-ați văzut cu băieții fiind băieți, toată lumea bea, unele referințe sexuale brutale, cel al tău alocat PG13 F-Bomb etc.

Unii foști și actuali jucători Packers fac camame în film, la fel ca Chuck Liddell, presupun că timpul lor a fost donat. Multe filme ale fanilor Packers spunând de ce sunt fanii Green Bay. Deci, acolo aveți. Nu mă simțeam groaznic să cheltuiesc 20 de dolari pe ea, am avut câteva râde, mi-am scuturat capul în alte momente. Nu a primit nici un premiu de la Academie pentru Churchill sau vreodată pentru asta. Dar destul de sigur că are o minune la care să se odihnească dacă își alege cu înțelepciune să facă acest lucru. Film plăcut plăcut.