The 100 (2014)

In serialul The 100 online subtitrat, dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica, o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea „The Hundred”.

Acţiunea are loc 97 de ani în viitor, după un război nuclear devastator. Rămăşiţele rasei umane s-au retras în staţii spaţiale ce orbitează Terra, grupate în ceea ce se cheamă Arca, ultimul sălaş al umanităţii. Departe de Pământ, Arca suferă din cauza lipsei resurselor şi adoptă un sistem social în care orice act de insubordonare şi orice infracţiune, oricât de insignifiante, sunt pedepsite cu moartea pentru cetăţenii majori.

Conştienţi că zilele Arcei sunt numărate, liderii staţiilor spaţiale trimit pe Pământ 100 de delincvenţi minori, pentru a testa, pe principiul canarilor din mine, dacă rasa umană s-ar putea întoarce în căminul ei de milenii.

The 100 (2014) Sezonul 7 Online Subtitrat in Romana


Regia: Jason Rothenberg
Actori: Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos
An: 2014
Genuri: Seriale Online, SF, Drama, Mister
IMDB: 7.7


The 100 SEZONUL 7 Online Subtitrat:

S07E01:

S07E02:

S07E03:

S07E04:

S07E05:

S07E06:

S07E07:

S07E08:

S07E09:

S07E10:

S07E11:

S07E12:

S07E13:

S07E14:

S07E15:

S07E16:


Trailer


Recenzie serial The 100 (2014)

Chiar dacă nu prea convinge cu acurateţea ştiinţifică a aventurilor eroilor, The 100 compensează cu multă energie şi, mult mai important, cu promisiunea unor experienţe extreme pe Terra. Episodul pilot al serialului The 100 este consumat în întregime cu prezentarea relaţiilor dintre personaje şi a istoriei lor, de la consilierul Kane (Henry Ian Cusick din serialul Lost).

Care ar da orice să-l înlocuiască pe liderul comunităţii umane, cancelarul Jaha (Isaiah Washington), până la energica Clarke Griffin (debutanta Eliza Taylor), una dintre cei 100, care devine un conducător cu poziţie politică extrem de fragilă al grupului de puşti trimişi pe Pământ.

Mulţi ar putea reproşa serialului scenariul relativ leneş şi faptul că primul episod nu este foarte eficient în ceea ce priveşte acţiunea. Dar acest lucru s-ar putea rezolva pe parcursul următoarelor episoade, când grupul celor 100, pornit spre muntele Weather (în măruntaiele sale se află un depozit de resurse cu ajutorul căruia ar supravieţui luni de zile), ar putea avea parte de aventuri ieşite din comun.

Una dintre marile întrebări ale serialului este: sunt cei 100 cu adevărat singurii supravieţuitori umani de pe Terra?

Pentru telespectatorii adolescenţi ar putea fi interesant şi nucleul de personaje strâns în jurul lui Clarke. Lideră fără voie a grupului, eroina se va trezi ţinta intereselor pozitive sau negative ale altor membri ai acestuia. Cu zeci de personaje la dispoziţie, scenariul va trebui să aibă grijă să nu se piardă în mici intrigi inutile, transformându-se într-o telenovelă cu adolescenţi.

În orice caz, serialul The 100 pare să intenţioneze să apese pe pedala acţiunii şi nu a dezvoltării personajelor. Un alt plus este faptul că aventurile extreme ale adolescenţilor sunt dublate de lupta politică de pe Arcă, un echilibru interesant din punct de vedere scenaristic.