That’s Not Me (2017)

Visele lui Polly de ao face ca un actor sunt zdruncinate când sora ei gemene devine catapultă pentru o muzică internațională. Scotmbling pentru a prinde – Polly jonglează audiții pline de durere, date dureroase și locuri de muncă copleșitoare la cinematograful local.

That’s Not Me online subtitrat este o comedie încântătoare care se concentrează pe o pereche de actori aspiranți, Amy & Polly, douăzeci și ceva de gemeni identici. Atunci când Amy ocupă un rol important și devine o celebritate, Polly se confundă frecvent cu ea. Polly devine oarecum frustrat și gelos, deoarece continuă să lucreze într-un bar de bomboane de cinema. La un moment dat acționează impulsiv și călătorește la LA pentru a-și încerca norocul la Hollywood, cu rezultate dramatice.

Diferitele căi de carieră ale gemeniilor se bazează pe un punct de principiu în care Polly simte o senzație de conștiință față de “whiting-up” pentru a juca un albinel când simte că va lipsi un actor albinist de un rol rar. Ea este mai puțin principiată mai târziu, când își permite în mod periculos să beneficieze de celebritatea surorii ei. Este o povestire originala, scripturile ascutite pentru a alterna intre a fi amuzant si dulce tragic.


Regia: Gregory Erdstein
Actori: Alice Foulcher, Isabel Lucas, Richard Davies
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.0


That’s Not Me (2017) Online