Texas Rein (2016)

Texas Rein (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Durrell Nelson
Actori: Erin Bethea, Ben Davies, Laura Avnaim
Anul: 2016
Gen: Familie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

<-FmVXe6rB_g/tr6" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Texas Rein (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=qAJCWFjiH1Q

Review Texas Rein (2016)

“Texas Rein” este un film de familie minunată care arată Dumnezeu face un lucru nou și totul lucru pentru binele în cele din urmă. Cassie Roberts (Beth Gouthro) locuiește în Virginia, împreună cu băiețelul ei, Sam (Grayson Reed). Prietenul ei, Garrison (Ashley Smith), exercită presiuni asupra ei să se mute cu el. Dar, apoi Cassie primește un apel pe care tatăl ei, Marvin (Don Hartman), are probleme de sanatate, asa ca ea calatoreste cu Sam înapoi acasă în Texas.

Odată ce ea sosește, ea și tatăl ei au tensiune între ei despre modul în care ea a plecat în trecut și modul în care ea nu mai folosește talentul ei pentru a merge cai. În timp ce lucrează la relația lor, Cassie întâlnește Chase Eversoll (Greg Perrow), antrenor de cai tatălui ei, iar Chase are o simpatie pentru Cassie. Marvin crede Chase să fie omul perfect pentru fiica sa, din cauza lui abordare în jos pe pământ pentru viață, credința creștină, și originea sa solidă cu cai. Dar, poate părăsi Cassie viața ei în Virginia în urmă? Și tatăl ei va ajunge la plimbare “Splash”, un cal minunat în curs de pregătire pentru a concura?

Filmul prezintă Erin Bethea ( “refractara”) joacă un personaj trăsnită și amuzant, Mandi Kesterson. Cu toate că Cassie pune întrebarea de ce Dumnezeu permite ca unele dintre lucrurile pe care le face, ea vede pe Dumnezeu la locul de muncă în viața celor din jurul ei, inclusiv tatăl ei și Chase. Filmul prezintă teme de sacrificiu, iubire și iertare. Tema principală biblică vine de la Romani 8:28, că toate lucrurile lucrează împreună spre bine. Suntem încântați să-l atribuie noastre “Credința-Friendly” Seal pentru vârstele de 12-plus. “Texas Rein” va “domni” voi în.