Testul suprem – Escape Plan (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Testul suprem – Escape Plan (2013) Film Online Subtitrat in Romana


Ray Breslin (Silvester Stallone) din Testul suprem – Escape Plan online subtitrat este cel mai bun expert in probleme de securitate in cadrul inchisorilor – acesta le construieste, le securizeaza si, cel mai important, le testeaza incercand sa evadeze din ele. Ray este platit cu foarte multi bani pentru a inscena evadari din cele mai bine pazite inchisori, iar de-a lungul timpului a fost inchis in penitenciare de maxima securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reusind sa scape de fiecare data.

Atunci cand Ray si partenerii sai de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson) si Lester (Vincent D’Onofrio) din Testul suprem – Escape Plan online subtitrat, primesc de doua ori mai multi bani pentru a evalua Mormantul, o inchisoare privata de maxima securitate construita conform principiilor lui Breslin, el nu poate sa nu accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o incarcerare reala, localizarea inchisorii va ramane necunoscuta, iar Breslin nu va putea comunica in nici un fel cu echipa lui.


Regia: Mikael Håfström
Actori: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, 50 Cent, Christian Stokes, Sam Neill, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 115 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Testul suprem - Escape Plan (2013) Online Subtitrat in Romana

Escape Plan (2013)

Editor's Rating:
5