Testamentul Tineretii – Testament of Youth (2014)

Testamentul Tineretii – Testament of Youth (2014) Online Subtitrat


Gen: Biografie, Drama, Istorice
Scenariu: Vera Brittain, Juliette Towhidi
IMDB: 7.3
Regizor(i): James Kent
Actori: Kit Harington, Emily Watson, Hayley Atwell, Georgina Bennett


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Testamentul Tineretii – Testament of Youth

O femeie britanică își amintește anii de maturizare din perioada Primului Război Mondial. Hayley Atwell și Kit Harrington sunt protagoniști, iar Emily Watson și Alicia Vikander (A Royal Affair) completează distribuția.

Plangi de la inceput pan’ la sfarsit, si dupa ce – roasa de curiozitate – mai cauti pe internet si prin carti sa vezi ce s-a intamplat in realitate cu personajele – te ia din nou cu jale. Un film frumos (atat ca tratare a subiectului, cat si cinematografic/vizual), cu actori buni, si cu o poveste interesanta. Am asteptat sa-l vad la cinema, dar cumva nu am reusit, si ma bucur ca am avut acum ocazia.

Oribil razboiul… n-am sa inteleg niciodata de ce oamenii insista sa se omoare intre ei. :/ Si, mai rau, de ce insista sa mai si creada ca e ceva onorabil in a muri pentru ca niste descreierati le dau ordine de undeva din siguranta unui birou.

Acum as vrea tare mult sa citesc atat cartile Verei Brittain, cat si colectiile de scrisori dintre cei patru prieteni. Si, sunt oarecum tentata si de romanele senzationale (crime! mistere!) ale doamnei Leighton.

Un film sub semnul dramelor din primul razboi mondial, o iubire retezata inca din start si multa durere si tristete.Sa pierzi logodnicul, fratele si amicul e destul de cumplit.Un film trist, nu spectaculos insa destul de bine facut prin jocul actoricesc foarte bun.