Terrordactyl (2016)

Terrordactyl (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Don Bitters III, Geoff Reisner
Actori: Jack E. Curenton, Bianca Haase, Christopher John Jennings
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 4.3

Se lucreaza la subtitrare!

<_7Oya9_D1jo/Terro" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Terrordactyl (2016)

Sinopsis film Terrordactyl (2016)

Cand reptile antice zburatoare ataca Los Angeles-ul in filmul Terrordactyl, totul cade pe doua persoane sa salveze ziua.

Recenzie film online Terrordactyl (2016)

Terrordactyl este altul într-o linie lungă de drept la shlockbusters video. La fel ca majoritatea B-filme s-ar fi jucat drept, dar ea poartă, de asemenea, o ușoară farmec care cimentează un simț ascuțit de distracție pentru public. Partajare scaun directori Don bitter și Geoff Risner au livrat un film distractiv, dar clipuri aripile de teroare prin suferință mai mult de câteva gafe de neuitat de-a lungul drum.

Este un mister de ce, dar era ceva despre acest film, care a avut loc atenția mea. Filmul este impuscat incredibil de bine si arata foarte bine pe ecran. Ambele bitter și Risner afișa un n ochi pentru detaliu, dar orice altceva eșuează. S-ar putea suna un pic prea negativ aici, dar am o mare respect pentru tendința actuală a filmelor throwback B-Movie și acesta mi-a rămas dezamăgit. Apreciez că filmele de acest gen sunt fortate sa lucreze cu un buget incredibil de limitat, dar filme ca acest succes numai în cazul în care echipa implicată face tot posibilul pentru a păstra publicul distra.

Da, sunt conștient de faptul că Sharknado era o grămadă de piese set aproximativ cusute împreună, dar a fost incredibil de distractiv sa ma uit. Urmează aceeași tendință, dar este împiedicată de către un script slugarnic, spectacole care nu corespund standardelor și scene de acțiune repetitive care sunt lipsite de orice impact real. Acestea fiind spuse, pot vedea în unele părți, care terrordactyl nu încearcă să distreze publicul, dar încearcă prea greu să imite destul de mult tot ceea ce a făcut Sharknado un succes unsung, dar în acest sens terrordactyl paleste in comparatie.