Terrifier (2017)

Un clovn maniac din filmul Terrifier online subtitrat, terorizeaza trei femei tinere in noaptea de Halloween si pe toti ceilalti care stau in calea lui.

In ultimii zece ani, scriitorul / regizorul Damien Leone pare sa se fi straduit sa-si construiasca propria idee de groaza sub forma “Art the Clown“. Initial, jucat de Mike Giannelli, Art si-a facut debutul intr-o scurta editie din 2008 numita The 9th Circle; ducand o femeie tanara catre nebunie, in timp ce statea singura intr-o gara. S-a intors in 2011 in filmul scurt Terrifier; urmarind o alta tanara dupa ce a asistat la comiterea unei crime la o benzinarie. Leone a construit apoi filmul de antologie ALL HALLOWS’ EVE in jurul celor doua filme scurte, facand o referinta rapida la Arta dintre ei si facand clovnul sau mai creepy.

Toata lumea din Terrifier online subtitrat ofera un act solid, de la Jenna Kanell si Catherine Corcoran ca fete de party, la Pooya Mohseni ca femeie nebuna fara adapost care crede ca o papusa este copilul ei, Samantha Scaffidi ca sora personajului lui Kanell, care este atrasa de situatia artistica cand sora ei o cheama la plimbare si Katie Maguire care apare in acest film pentru a juca un personaj diferit, al carui noroc este la fel de rau ca si caracterul Eve.


Regia: Damien Leone
Actori: Jenna Kanell, Samantha Scaffidi, David Howard Thornton
2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.7


Terrifier (2017) Online Subtitrat