Terra Formars (2016)

Terra Formars (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Takashi Miike
Actori: Rinko Kikuchi, Rila Fukushima, Kane Kosugi
An: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terra Formars

Cu programul spațial care încearcă să se deplaseze spre Marte, oamenii de știință au sarcina de incalzirea planetei. Astfel încât oamenii ar putea supraviețui. Ei au venit cu un plan de a trimite gândaci și mușchi la suprafață. Astfel încât mușchi ar absorbi lumina soarelui și insectele ar servi drept hrană pentru mușchi. Acum, o navă cu echipaj uman pe Marte a aterizat și membrii echipajului sunt pregătiți pentru misiunea lor. Să extermine gândaci. Dar, ceea ce găsesc în schimb … sunt gigantice, mutante, gândaci de bucătărie umanoide!

Directorul Takashi Miike este cunoscut pentru că a lucrat într-o gamă largă de genuri, de la crima la horror filme muzicale și de super-erou. Printre opera sa cea mai cunoscută este “Audition” și “Ichi Killer”, deși el a devenit, de asemenea, cunoscut pentru contribuția sa interzis la “Masters of Horror” și revoltător over-the-top “vizitator Q”. Cu toate că departe de a fi retras, se pare potrivit ca Fantasia este onorarea Miike cu un premiu pentru intreaga cariera, si ca parte a că el prezintă cel mai recent său film, “Terraformars”.

Povestea se bazeaza pe o manga, precum și un spectacol de scurtă durată TV, cu un scenariu scris de Kazuki Nakashima. Nefiind familiarizat cu oricare dintre incarnarile anterioare, nu pot comenta cu privire la modul fidel Nakashima și Miike urmați materialul sursă sau ce entorse noi pe care le pot avea adăugat. Deci să ne uităm la film, ca și cum ar fi o caracteristică de sine stătătoare.


Trailer Terra Formars

https://www.youtube.com/watch?v=sMenh640jVw