Teroare in LA – Taken 3 (2015)

În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autoritățile, cât și un dușman din trecutul său plin de violență, dușman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere.

Teroare in LA – Taken 3 este intradevar,cel mai slab din serie.Eu unul speram sa nu fie,si chiar ma asteptam sa fie mai bun ca primele 2,din cauza faptului ca au introdus o alta idee….dar una peste alta,filmul este unul foarte slab.Liam Neeson are cateva momente bune,si e placut sa ii vedem pe Forest Whitaker,Maggie Grace,si Famke Janssen pe ecran,dar nici unul dintre ei nu reusesc sa ridice calitatea filmului.

Pur si simplu a iesit prost. Nu spun ca nu merita urmarit de fanii seriei;insa cu siguranta va dezamagii.Poate ma insel;dar….asta e opinia mea.O sa ii dau un 5.50/10 ! Sper ca se vor oprii aici cu seria asta;si nu vor mai face inca 2;cum au planuit original.


Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 6.0
Regia: Olivier Megaton
Actori: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace


Taken 3 (2015) Online Subtitrat


Liam Neeson vrea si Taken 4

Pentru a treia parte a lui Taken; a fost nevoie de multă insistenţă din partea producătorilor şi de promisiunea unui salariu de 20 de milioane de dolari pentru a-l face pe Liam Neeson să revină în franciză. Iată însă că filmul este acum în cinematografe şi e pe cale să devină un notabil succes la box office (a debutat în week-end cu 40 de milioane de dolari pe teritoriul Statelor Unite; încă 50 de milioane de dolari venind din încasările internaţionale). Neeson a fost atât de hotărât să încheie aici franciza încât posterele lui Taken 3 au inclus tagline-ul „It ends here”.

Cu toate acestea; într-un interviu de promovare al filmului transmis de FoxNews.com; Neeson a declarat că ia totuşi în considerare revenirea în Taken 4: „Cred că dacă publicul merg să vadă filmele şi iubeşte aceste personaje… Vreau să spun că mi-ar plăcea să continui povestea lui Forest Whitaker şi; dacă e să se întâmple asta în scenariul lui Taken 4; e grozav”; a spus actorul.

Primul film Taken; lansat în 2008; nu a fost scris având în plan şi o continuare. Însă odată cu succesul major al peliculei – 227 de milioane de dolari încasări internaţionale la un buget de 25 de milioane de dolari – sequel-ul a intrat rapid în planurile realizatorilor. Apărut în cinematografe trei ani mai târziu; Teroare in LA – Taken 3 a înregistrat încasări de 376 de milioane de dolari la un buget de producţie de 45 de milioane.