Teroare în Boston – Blown Away (1994)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Teroare în Boston – Blown Away (1994) Online Subtitrat


Regia: Stephen Hopkins
Actori: Jeff Bridges, Tommy Lee Jones, Suzy Amis
An: 1994
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Teroare în Boston – Blown Away (1994)

Considerat unul dintre cele mai bine realizate filme vreodata din punct de vedere al efectelor pirotehnice si al exploziilor, Teroare în Boston – Blown Away – total contraindicat amatorilor de filme romantice – pune fata in fata doi inamici ireconciliabili.

Este vorba de Jimmy Dove (Jeff Bridges), un politist din Brigada antiterorista din Boston, aflat pe punctul de a se retrage din activitate si de Ryan Gaerity (Tommy Lee Jones), un terorist dornic de razbunare, expert in explozibili, care a reusit sa evadeze recent dintr-o inchisoare super-securizata din Irlanda.

Cu ani in urma, Jimmy, pe atunci cunoscut sub numele de Liam, era studentul lui Gaerity; acesta din urma construia bombe pentru organizatia terorista IRA – Armata Republicana Irlandeza. Cand atacurile teroriste ale lui Gaerity au inceput sa vizeze si civili, Liam l-a infruntat si i-a dejucat planurile. Liam din Teroare în Boston – Blown Away, a reusit apoi sa fuga in America, unde si-a schimbat numele in Jimmy, iar Gaerity a fost arestat si inchis. Acum, acesta a reusit sa fuga din inchisoare si este insetat de razbunare.

El isi urmareste fostul elev pana in Boston unde dupa ce provoaca diverse atentate soldate cu multe victime inocente; intentioneaza sa arunce in aer asistenta unui concert de muzica pop. In mijlocul multimii se afla si sotia si fiica vitrega a lui Jimmy numai ca acesta ii anticipeaza planul diabolic.

PortalulTauTV.com
Teroare în Boston - Blown Away (1994) Online Subtitrat in Romana

Blown Away (1994)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4