Terminus (2015)


Terminus (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, SF
Scenariu: Marc Furmie, Shiyan Zheng
IMDB: 5.4
Regizor(i): Marc Furmie
Actori: Jai Koutrae, Kendra Appleton, Todd Lasance


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminus

Ce pot spune despre “Terminus”? Linia logică citește (și citez IMDb aici): “În urma unui accident aproape fatal, David Chamberlain face o descoperire fără precedent care nu numai că va determina soarta familiei sale, ci a omenirii”. Ei bine, asta e muzica dvs. tipică de sunet care face producătorii de film de la Hollywood să-și umezească pantalonii, spunând atenției-deficiență-tulburare publică totul și nimic într-o propoziție.

Așadar; permiteți-mi să îngrășesc un pic și să clarific (nu chiar aici spoilere; deci nu vă îngrijorați). După așa-numitul “accident aproape fatal”; Jai Koutrae se trage de la vehiculul răsturnat; în încercarea de a urmări conducerea unei figuri misterioase (persoană?).

Care poate sau nu să fie o simplă halucinație provocată de o comoție majoră. Refuzând adevăratele iluzii provocate de leziuni cerebrale; Koutrae reușește să se găsească un “pod” care dă viață. Acest “pod” – evident pentru orice geek din Sci-Fi sau oricine nu suferă de traume cerebrale – trebuie să fie din spațiul exterior. OK; acum tot ce vreau să dezvălui despre poveste. Du-te găsi “Terminus” și urmăriți-l; dacă doriți să știți mai multe. Merită căutarea. Pe acea notă …