Terminatorul – The Terminator (1984)

Terminatorul – The Terminator online subtitrat este un film cu incasari uriase in box-office-ul mondial, considerat printre cele mai reusite prestatii ale lui Arnold Schwarzenegger. Un story care ofera numeroase efecte speciale, impuscaturi si explozii formidabile, confruntari spectaculoase, dar si scene de candoare adevarata. Doi luptatori din viitor sunt trimisi in trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresa de a ucide o tanara femeie, celalalt de a o proteja.

Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie sa extermine victima indiferent de obstacole. Al doilea este Kyle Reese, un tanar calit in razboi de gherila, care se indragosteste de femeia pe care o protejeaza si-si sacrifica viata pentru ea.

De ce aceasta lupta mortala in jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banala, ingrozita de inversunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle insa ii dezvaluie faptul ca fiul pe care-l va naste intr-o zi, John Connor; va deveni liderul supravietuitorilor unui nimicitor razboi nuclear si va salva omenirea de revolta masinilor.


Regia: James Cameron
Actori: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Michael Biehn
Anul: 1984
Gen: SF, Actiune
IMDB: 8.0


The Terminator (1984) Online Subtitrat


Trailer