Terminatorii – The Terminators (2009)

Terminatorii – The Terminators (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Xavier S. Puslowski
Actori: Jeremy London, A Martinez, Paul Logan
An: 2009
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 2.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminatorii – The Terminators

Când cyborgii preiau controlul asupra planetei, un mic grup de oameni încearcă să reziste războiului împotriva acestor roboți performanți.

În viitor, inteligența îmbunătățită artificial a consolidat creerea unor androizi foarte avansați. Dezvoltându-se simțitor, mașinăriile au lansat o revoltă cibernetică împotriva creatorilor lor.

Acum, când noua rasă de roboți invincibili se luptă să păstreze planeta sub supremația lor, ultimii oameni rămăși în viață se unesc pentru a prevenii violenta dispariție a speciei umane.

Toți șiroii sunt identici, ceea ce este ușor de înțeles, dar ceea ce nu înțeleg este motivul pentru care fiecare dintre ei poartă exact același costum. Unii dintre acești roboți lucrau în magazine, unii lucrau la o stație spațială, unii probabil dansau la o petrecere de bacalaureat, totuși toți poartă pantaloni și o cămașă fără mâneci?

Roboții sunt jucați de un tip de culturist (Paul Logan) care arată că pregătirea sa exclusivă urmărea foarte mult pe Arnold ca Terminator (real). Pentru a determina cum să alerge și să tragă o armă ca o mașină de mare ecran , robotul muscular, umanoid. Despre care Arnold a scris cartea. Nu spun că este lizibil, dar el a scris cu siguranță cartea.

Urmărim o mică bandă de supraviețuitori dintr-un mic oraș din afara Los Angeles, un holocaust robot. Condus de orașul Sheriff (A Martinez – asta este numele actorului “A Martinez”. Așa cum se pare că azilul nu și-a putut permite un anumit Martinez, să se stabilească pentru un brand mai generic).