Terminal (2018)

În inima întunecată a unui oraș anonim, Terminal (2018) online subtitrat urmărește poveștile răsucite ale celor doi asasini care îndeplinesc o misiune sinistră, un profesor care se luptă cu o boală fatală, un portar enigmatic și o chelneriță curioasă care duce o viață dublă periculoasă. Consecințele criminale se dezlănțuie în moartea nopții, în timp ce viața lor se împrăștie în mâinile unui misterios creștin criminal, care înclină spre răzbunare.

Terminal (2018) Online


Regia: Vaughn Stein
Actori: Margot Robbie, Mike Myers, Simon Pegg
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.3


Terminal (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Terminal (2018)

Terminal rulează timp de aproximativ 90 de minute și nu am putut să-ți spun despre viața mea despre ce era vorba. Cu toate acestea, pot să vă spun cum arată filmul, care este podeaua studioului acelei femei care creează artă prin băuturi de vopsea și făcându-se să-l înfulece.

Umblat într-un neon plin de uimire, care reflectă diferitele posibile femme fatale ale lui Margot Robbie, care joacă și cooperează și poartă multe haine, Terminal nu este un film atât de groaznic ca unul nemaipomenit. Are un stil și o sensibilitate care este second-hand, dar rearanjează componentele într-un mod care este propriu; problema este că trebuie să vă imaginați că nimeni nu face astfel de filme, deoarece nu este plăcut să se uite.

Sincer, nu știu despre ce este vorba filmul, în afară de asta, presupun, un lucru după altul. Margot, într-o perucă întunecată, și pe un călugăr de ruj roșu o figură nevăzută într-o cabină confesională care, datorită încadrării, ar putea să fie și noi noi, dar Domnul știe ce este jocul ei. Uneori este o blondă, care se culcă în spatele tejghelei unei mese din toată noaptea, schimbând un banter neplăcut cu un vrăjitor părul (Dexter Fletcher) și cu asistentul său arătos.

Simon Pegg își lovește plămânii ca pe un profesor de școală de gramatică, în aceeași cină, dar și într-o gară unde Mike Myers, într-un fel de mască Mike Myers, se învârte ocazional cu un cărucior de portar. Toate personajele par a fi pe un secret ilicit pe care publicul nu i-a făcut niciodată cunoștință; Bănuiesc că este dacă directorul, Vaughn Stein, încerca să facă o glumă sau nu.

Scrisul Terminal , din nou, prin amabilitatea lui Stein, nu are nici un indiciu. Este un fel de bătăiță în spate și în față, care crede că nodul ciudat al literaturii clasice îi dă o profunzime. Chiar și o viziune a vieții pe jumătate nebună a vieții va face ca bază pentru literatură dacă este sincer ținută, desigur, ceea ce George Orwell a scris odată. Nu sunt eu inteligent?

Mai există încă ceva de spus pentru Margot Robbie, chiar dacă pe baza acestui rol și a rolului său de Harley Quinn în echipa de suicide, acel lucru nu este inteligență. Dar ea poate acționa și nu există nici un substitut pentru genul de carisma sexuală înnăscută pe care o are, mai ales atunci când un regizor îi permite să se revarsă.

Nu te poți îmbolnăvi de a privi – sau măcar că nu pot. În cazul Terminal , totuși, mi-aș fi dorit. Până când se va desfășura răsucirea și se va dovedi că o bucată decentă a parcelei a fost ascunsă oricum de audiență, veți înțelege că ar fi trebuit să vă dați drumul cu mult înainte de sfârșitul călătoriei.