Teren Minat – Kajaki (2014)

Teren Minat – Kajaki (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, Thriller
Scenariu: Tom Williams
IMDB Rating: 7,3
Regizor(i): Paul Katis
Actori: Mark Stanley, Malachi Kirby, David Elliot

Oamenii din al treilea Batalionului Armatei, Parachute Regimentul (aka “3 Para”, așa cum ei înșiși descriu) au fost staționate în apropierea Barajului Kajaki de ceva timp, și-au stabilit într-o camaraderie ușor unul cu altul, condus de responsabil, dar nu strict Scotsman Caporalul Mark Wright (nou venit relativ David Elliot, a cărui avut roluri în săpun locală Emmerdale și Outlander). Medic Pavel “Tug” Hartley (Marcu Stanley, un alt Game of Thrones absolvent) și prietenul său Lance Stuart Hale (Benjamin O’Mahony. Other Boleyn Girl) petrec mult din timpul lor de joc șah cu sticle de apă uzate, în timp ce ceilalți bărbați bătaie de joc, participa la îndatoririle, si uita-te la pornografie, aproximativ în această ordine Teren Minat.
Nu cu mult timp după ce au schimbat foc cu talibanii și reperat un blocaj ilegal în apropiere, o patrulă condusă de Hale stabilește pentru a supraveghea zona din jurul o vale uscată în apropierea bazei. Hale pașii pe un vechi mină sovietică, și suflă piciorul inferior off. Wright, Tug și mai mulți bărbați vin în ajutor, și Wright solicită un elicopter pentru a evacua Hale răniți Teren Minat. Dar în timp ce de compensare un site de aterizare pentru elicopter alt soldat, caporalul Stuart Pearson (Scott Kyle de la Ken Loach a lui Imparte îngerului) măsuri pe un alt mea, a pierdut unul picioarele Teren Minat.
Doar din ce în ce mai rău. Deși oamenii sunt în mod clar speriat și firea, Wright ține capul și continuă să conducă cu mișcare altruism, chiar și după ce un elicopter Chinook provoacă încă o mină de a exploda în serios îl rănește și două mai multe dintre oamenii lui Teren Minat.
Până la sfârșitul a ceea ce este de fapt în jurul o oră de timp de funcționare – dar care se simte, având în vedere intensitatea istovitor, mult mai aproape de trei ore oamenii îndurat ca au așteptat ajutor – șapte bărbați în toate sunt grav răniți, iar unul dintre ei moare la sfârșitul.