Terapia Viselor – Horsehead (2014)

Terapia Viselor – Horsehead (2014) film online subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza
Scenariu: Romain Basset, Karim Chériguène
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): Romain Basset
Actori: Lilly-Fleur Pointeaux, Catriona MacColl, Murray Head

Deschiderea Terapia Viselor, Romain Basset are o voce care explică simbolismul de cai in vise – daca simti ca ai auzit asta înainte de a fi pentru că aveți cu siguranță. Sequel Rob Zombie Halloween prezentate, de asemenea, o explicație a simbolicii cal în vise, în deschidere. Ei simbolizează atât mame și de moarte, un mod de a trece pe la viața de apoi.
Conceptual, Terapia Viselor este un film construit pe experiențele vis lucid de Jessica, o tânără care se întoarce acasă pentru a vizita familia ei, atunci când bunica ei trece, și constată că coșmarurile ei sunt din ce în ce tulburătoare în sens. Un student de psihologie vis, Jessica este disperat de a interpreta ceea ce înseamnă aceste vise în contextul istoriei enigmatic familiei sale – în special cel al mamei ei și bunica ei, dar mama ei refuză să se complacă prodding ei, și Jessica coboară încet mai adânc în ei lume de vis de coșmar. Nu ea este bântuită de un om cu cap de cal, căutarea o cheie, care este atât de literal și figurativ, în speranța de a debloca secrete pentru a intelege ceea ce a condus bunica ei nebun.
Conceptul de vise lucide este în mod inerent abstract, dar Basset joacă filmul în întregime prea literal. Între scorul cu aromă de dubstep și expunerea inutile între secvențele de vis (să nu mai vorbim expoziția în visele ei înșiși), Terapia Viselor este un exercițiu bont-forță. Visele sunt deschise interpretării, cum este atât de mult de experiența cinematografică. O parte din bucuria de a filmului este că subiectivitatea care permite experiența individuală de vizionare; kilometraj dvs. poate varia. Tematic vorbind, Basset explorează concepte de vinovăție, rușine, durere, boli mintale ereditare, manie religioasă, și – abia – zgarieturile suprafata de modul nebunie și nebunia sunt dependente de perspectivă personală.