Tera Intezaar (2017)

Tera Intezaar (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Raajeev Walia
Actori: Sunny Leone, Gauhar Khan, Arbaaz Khan
An: 2017
Gen: Indiene, Romantice, Thriller
IMDB: 3.5


Se lucreaza la subtitrare!

<0VwB70DGcvw/Tera_Intezaar_2017_Hindi_Movies_HD_TS_x264_Clean_Audio_New_Source.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Tera Intezaar

n timp ce o hordă de filme ale lui Sunny Leone, lansată în 2016, cum ar fi MASTIZAADE, ONE STAND NIGHT, BEIIMAAN LOVE, în 2017 actrița a fost adesea observată doar în numere speciale de dans în unele filme populare. Cu toate acestea, de data aceasta, reluând rolul de actriță de plumb, Sunny Leone este așteptat să aprindă ecrane cu Arbaaz Khan în TERA INTEZAAR. Cu o nouă împerechere la bord, să aflăm dacă filmul reușește să atragă publicul sau nu.

Povestea se învârte în jurul valorii de Raunak [Sunny Leone], care se află într-o vânătoare disperată pentru dragostea vieții sale, Veer [Arbaaz Khan], care a lipsit de la două zile. Într-o încercare de a-l găsi, Raunak intră într-o formă de exorcist [Sudha Chandran] care îi este adresată de sora și cumnatul său [Hanif Noyda].

Raunak continuă să dezvăluie exorcistului toate detaliile despre povestea ei, despre cum a văzut-o pe Veer, care este pictor și o făcuse să picteze chiar înainte de ao întâlni.

Pe măsură ce se îndrăgostesc în mijlocul unor locații de plajă, Raunak fiind proprietar al galeriei care organizează și expoziții. Iși exprimă dorința de a expune tablourile lui Veer lumii. Pentru a sparge o afacere, își stabilește întâlnirea cu clienții permanenți ai galeriei. Vikram [Arya Babbar], care face afaceri cu partenerii săi. Care sunt prietena lui Alina [Bhani Singh] și Bobby [Salil Ankola].

Veer, care nu vrea ca munca sa să fie folosită în mod abuziv, decide cu răbdare să-și arate una dintre lucrările sale partenerilor de afaceri condus de Vikram. Dar acest lucru nu conduce decât la drama ulterioară în viața lui Raunak.