Tentaţii (i)rezistibile – Thanks for Sharing (2013)

Tentaţii (i)rezistibile – Thanks for Sharing (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Stuart Blumberg, Matt Winston
IMDB: 6.4
Regia: Stuart Blumberg
Actori: Gwyneth Paltrow, Joely Richardson, Mark Ruffalo

Gândit și îngrijire, evident, a intrat în scrierea “Thanks for Sharing”, primul film regizat de “The Kids Are All Right” co-scenaristul Stuart Blumberg. Este ușor de imaginat discuții lungi, grijuliu între Blumberg și propria sa co-scenaristul Matt Winston despre natura dependenta si cum s-ar referi la fiecare dintre personajele din film. Tonul “Multumesc pentru partajarea” este oarecum similar cu tonul “The Kids Are All Right”: serios, modest de explorare, cu siguranta inteligent, dar extrem de judeca pentru unii dintre oamenii săi.

“Thanks for Sharing” se deschide cu Adam (Mark Ruffalo) îngenunchind de patul lui bine-numit în lenjerie lui. Devine repede evident că el se roagă, și religia sa, se pare, este din soiul comunității de recuperare de douăsprezece pas. Când Adam merge pe străzile din Manhattan, el continua obtinerea bombardat de anunturi sexy și femei sexy avansând pe lângă el, și din punctul său de vedere acest lucru este tot tentația de a cădea de pe vagon.

Adam el însuși un dependent de sex consideră. Ca urmare a regulilor de guru lui Mike (Tim Robbins), Adam nu a avut sex cu cineva și nici măcar nu și-a masturbat în cinci ani. În programul lui Mike, tu ar trebui doar sa faca sex, atunci când au lucrat prin problemele voastre sexuale dependenta, iar atunci când au făcut acest lucru, puteți avea doar sex, atunci când sunt într-o relație angajat. Toate acestea sună dur, chiar grotesc puritana, dar Blumberg tratează viziune asupra lumii lui Mike cu pacientul încă seriozitate incomod in filmul Thanks for Sharing.

In prima jumatate a “Thanks for Sharing” joaca într-o iad care nu este destul de comic, dar nu este suficient de destul de grave, ca în cazul în Blumberg este tratarea propria film ca un pacient care ar putea avea o recidiva în orice clipă. A doua jumătate a filmului se intinde pe unele scene dramatice destul de grele care implică violență fizică și supără emoționale, toate atent pregătite în scris și în care acționează, și puteți admira abilitatea care a intrat în conturarea acestor scene în timp ce, de asemenea, respingerea scopul lor final.

“Thanks for Sharing” este un film care a fost planificat și micromanaged până la ultimul detaliu, și-ar putea folosi mult mai imprevizibil, mult viata mai instabilă. Dintre toate exprimate aici, cel experimentat este cantareata pop Pink, dar ea face cel mai bun care acționează în filmul: natural, un pic aspru, un pic instabil. Roz, cum ar fi Macy Gray în rolurile sale de film Lee Daniels, știe instinctiv cum să se comporte în camera de doar pretinzând că aparatul de fotografiat nu este acolo. Acest lucru vine ca o ușurare, dar, de asemenea pare ca o cale de ieșire, care “Thanks for Sharing” nu ia.