Tentatia seductiei 3 – Cruel Intentions 3 (2004)

Tentatia seductiei 3 – Cruel Intentions 3 (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Ziehl
Actori: Kerr Smith, Kristina Anapau, Nathan Wetherington
An: 2004
Gen: Drama
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<39PTz-ryGto/Cruel.Intentions.3.2004.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Tentatia seductiei 3 – Cruel Intentions 3

A treia oara e mai seducatoare… si periculoasa.

Cand diabolicul lor pariu de a seduce si abandona doua colege de scoala se termina printr-o remiza, Jason (Nathan Wetherington) si Patrick (Kerr Smith) – doi dintre cei mai depravati studenti din Colegiul Prestridge – isi indreapta acum privirile catre marele premiu: Cassie Merteuil (Kristina Anapau), o femeie extrem de rece si calculata, care va aduce manipularea sexuala la un nivel complet diferit de placere si durere.

Este un film bun de vazut,evident nu il poate intelege oricine si nici sa accepte multe faze cu rationament oricine dar chiar ai ce invata,curios m-am uitat si la primele doua parti,prima parte a fost de nedescris,geniala chiar,a doua parte un fel de cacat cu zahar,gen o copie cam proasta a primei variante,facut mai la plesneala si fara sa-ti transmita si vreo emotie,dar merge vazuta a doua parte in caz ca nu le stii pe restul,dar revenind la acest film,3,chiar este bun,merita un 7.

Singurul motiv pentru care am închiriat acest film a fost că am urmărit cele două. Cred că cineva ar avea, doar de dragul ei sau de simpla curiozitate. M-am așteptat la un film adolescent, proastă, fără a se comporta deloc, dar, de fapt, m-am înșelat, deși mulți nu pot fi de acord cu mine.

De fapt, este adevărat titlul său, “Intenții crude”, pentru că asta vedem în principal. Avand in vedere ca Cassie Merteuil nu este la fel de rautacioasa ca varul Kathryn si ticalosul este un exalat exilat (interpretat de Nathan J. Wetherington), care este cel mai putin suspicios si mai bine decat cel de-al doilea scenariu sexy. Am fost uimit de creativitatea dialogurilor finale și uneori inteligente.