Tentaculele Bermudelor – Bermuda Tentacles (2014)


Tentaculele Bermudelor – Bermuda Tentacles (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF
Scenariu: Geoff Meed
IMDB Rating: 4,2
Regizor(i): Nick Lyon
Actori: Trevor Donovan, Linda Hamilton, Mya

Fiind un originală SyFy,Tentaculele Bermudelor, am știut ce să se aștepte. Actorie oribil, scris de rău, CGI îngrozitor, pe scor ton muzica era pe punte pentru acest lamaie sci-fi, și lasă-mă să-ți spun, nu am fost dezamăgit. Asta e prea rău prea, pentru că există unele actori decente care aparent nevoie de bani. La bord pentru acest film au fost Trevor Donovan (Days of Our Lives, 90210), Linda Hamilton (Terminator, Frumoasa si Bestia), Mya (Chicago, blestemat), Jamie Kennedy (in mainile tale, Malibu lui Most Wanted), și John Savage (Deer Hunter, Nașul III) au fost toate facturat în acest film. Nu este o linie de rău până spui? Ei bine, din păcate, actorii, nu s-au dat de mult pentru a lucra cu. Dar să trecem în carne a problemei și de a afla exact ceea ce acest film Tentaculele Bermudeloreste de aproximativ.

În primul rând, președintele DeSteno (Savage) este la bord Air Force One a fost survolat Triunghiul Bermudelor pentru un scop necunoscut (poate pe drumul său de a obține o tunsoare). O furtună începe și fulgere spectaculos avionului provocând o explozie. Președintele DeSteno este pus în pod său de evacuare, având în vedere o armă, și împușcat în pentru siguranța lui. Un apel de primejdie este, de asemenea, trimis de la Air Force One.

Tăiat la Oceanul Atlantic, unde un forțelor speciale echipa terenuri pe o navă. Nu este foarte clar dacă această echipă este Armata, Marina, Air Force, Marines sau Scouts locale Boy, dar ei spun “hoorah” foarte mult in Tentaculele Bermudelor. Echipa este condusă de călătorie șef Oliver (Donovan), un risc taker tânăr care seamănă Casper Van Dien destul de un pic. Echipa este condusă de a vedea amiralul Linda Hansen (Hamilton). Tu imediat știu că nu există animozitate între Oliver și Hansen, tensiunea este palpabil; puteti palp, dacă doriți să. Aici Hansen dă echipa ordinele care acestea sunt pentru a salva președinte, înainte de a rămâne fără oxigen. Problema este pod președintelui evacuare este de mai multe mile sub ocean.

În timpul etapei de planificare, navele din zona sunt brusc atacat de tentaculele gigant care decurg din ocean. Tentaculele la prima par a fi doar topografie zona. Om de știință al navei, Doctor Zimmer (Kennedy) prevede că acestea par a fi viermi tub, viermi tub supărat pe asta. Tentaculele încep atacul lor și să înceapă junghi și hapsân oameni la stânga și la dreapta. Ei bat elicoptere din cer și nimic scurt de putere de foc concentrat pe o la un moment dat pare să-i afecteze. Acest lucru face echipa chiar mai energic pentru a salva președinte.