Ten Days in the Valley (2017)

Un producător de televiziune suprasolicitat din serialul Ten Days in the Valley și mama singură în mijlocul unei separări fracționate; fiica tânără a dispărut în mijlocul nopții, lumea lui Jane – și seria controversată a poliției – implode.

Am crezut că această serie a fost despre un copil dispărut, dar după ce te-ai uitat la episodul pilot, nu te va lua prea mult timp să vezi că aparatul de filmat rareori nu se îndepărtează prea mult de Kyra Sedgwick, în timp ce portretează un scenarist de televiziune pe ecran numit Jane Sadler care este recent divorțat să-i iubească medicamentele sub formă de pastile și pulbere, vin, slujbă, și apoi permiterea timpului, fiica ei în această ordine.

Seria are o distribuție decentă, printre care se numără Erika Christensen, Malcolm-Jamal Warner, Ali Liebert, Felix Solis și Adewale Akinnuoye-Agbaje, dar și castingul nu are timp suficient pentru a face față cu camera focalizând aproape tot timpul făcut) Kyra Sedgwick. În 2015, Kyra a jucat într-un drama / thriller intitulat Big Sky, care a fost regizat de criticii care au declarat că filmul nu a avut tensiune.


Regia: Tassie Cameron
Actori: Erika Christensen, Malcolm-Jamal Warner, Kyra Sedgwick
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.0


Ten Days in the Valley SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E09

S01E10