Temple (2017)

Filmul Temple online subtitrat avea o direcție frumoasă de fotografie, dar complotul era inacceptabil. Este literalmente o compoziție de puncte de complot eronate și incoerente. Tranziția dintre aceste puncte a fost mai degrabă “normală” la început. Cu toate acestea, a fost investit atât de mult timp, încât punctul de mijloc a fost extrem de repede. Nu am văzut niciodată un film care nu are sfârșit. Acest film a avut un început și un mijloc – nu i-a lipsit o dezbatere.

Performanța lui Natalia Warner a fost atroce. Tot ce a făcut a fost să zâmbească exagerat într-un ton care amintea destul de mult de o fată de vale (fără “dumnezeul meu”). Era o mulțime de subtilitate în sentimentele pe care trebuia să le transmită, și nu odată am fost convinsă că o văd ca personajul ei.

Brandon Sklenar, pe de altă parte, promițător, dar era pur decorativ datorită predictibilității rolului său. Pentru o castă atât de mică, care a avut un impact puternic.

Dezvoltarea de caractere nu exista. Un grup de trei este în Japonia și ei decid să meargă la un templu. Știm doar de ce sunt acolo. Asta este destul de mult. Următorul lucru pe care îl cunoaștem este o suprafață pasională reprimată – deși a fost destul de evidentă din primele scene.


Regia: Michael Barrett
Actori: Naoto Takenaka, Asahi Uchida, Logan Huffman
2017
Gen: Aventura, Drama, Groaza
IMDB: 3.6


Temple (2017) Online Subtitrat