Ted Bundy (2002)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Filmul Ted Bundy (2002) urmărește povestea sinistrului Theodore Robert Bundy, cel mai celebru ucigaș în serie american. Bundy, un tânăr charismatic care făcea o impresie excelentă la prima vedere, a fost un psihopat obsedat de pornografie, care a marcat deceniul ’70 cu crimele lui oribile.

A fost arestat și a evadat de două ori. În 1978, când a fost arestat pentru ultima oară, a recunoscut că a ucis 36 de femei, dar se bănuiește că numărul adevărat al victimelor este mult mai mare, probabil peste o sută.

A fost executat într-o închisoare din Florida în 1989. Filmul reconstituie evenimentele începând cu anul 1974, când Bundy lucra ca voluntar la o linie fierbinte și când începe să nu-și mai controleze impulsurile deviante. Povestea crimelor lui este cutremurătoare, iar cine e interesat de misterele minții omenești va vedea în Ted Bundy abisul psihologic care naște monștri.


Regia: Matthew Bright
Actori: Michael Reilly Burke, Boti Bliss, Julianna McCarthy
An: 2002
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 5.9


Ted Bundy (2002) Online Subtitrat


Trailer


Ted Bundy (2002)
Ted Bundy (2002) Online Subtitrat in Romana

Filmul Ted Bundy (2002) urmărește povestea sinistrului Theodore Robert Bundy, cel mai celebru ucigaș în serie american. Bundy, un tânăr charismatic care fă

Editor's Rating:
4