Team Hot Wheels The Origin of Awesome (2014)

Team Hot Wheels The Origin of Awesome (2014) Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Familie
Producator(i): Derek Dressler
IMDB: 5.3
Regia: Matt Danner
Actori: Ben Diskin, Grant George, David Lodge


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Team Hot Wheels The Origin of Awesome (2014)

În orașul cel mai rău din lume, patru copii norocoși sunt pe punctul de a descoperi că viața este mai bună … în banda rapidă! Faceți cunoștință cu Gage, Wyatt, Brandon și Rhett. Copiii născuți să călătorească.

În mod separat, aceștia sunt cu adevărat calificați, dar împreună devin TOATE CĂRȚILE TEAM! Atunci când o mașină neagră misterioasă invarte în orașul lor, ea creează o pistă incredibilă de portocal oriunde merge, dar creează, de asemenea, transformări nebunești și monștri răpitori. Parcurgeți o aventură minunată, când Team Hot Wheels își descoperă adevăratul lor curse interioare, se confruntă cu Mutant Machines, navighează pe calea haotică, învață să lucreze împreună și se luptă pentru a-și salva orașul!

Am cumparat acest lucru pentru fiul meu vechi de 5 ani si surorile lui (6 & 8) si am privit si eu, in timp ce sunt de acord cu unele puncte, recenziile anterioare fac ca desene animate de azi sa se concentreze pe comedie de slapstick, de asemenea, că copiii de astăzi pot veni departe știind că s-au învățat de la o greșeală de caractere SAU de la un personaj la sfârșitul filmului care chistise un copil pentru a alerga peste drum sau un alt mesaj public copil prietenos.