Team America: World Police (2004)

Team America: World Police (2004) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Echipa America: Jandarmul mondial
Regia: Trey Parker
Actori: Trey Parker, Matt Stone, Elle Russ
An: 2004
Genuri: Actiune, Comedie
IMDB: 7.2
Durata: 98 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Team America: World Police (2004)

Sinopsis film Team America: World Police (2004)

De la realizatorii succesului South Park, acest film este fãrã doar si poate o comedie plinã de aventuri. Echipa America, o echipã de jandarmi care se ocupã cu mentinerea stabilitãtii globale, trebuie sã se infiltreze într-o bandã de teroristi, pentru a salva omenirea. Spottswoode, Chris, Sarah, Joe, Lisa si Gary vor traversa lumea în lung si-n lat pentru a-si îndeplini misiunea.

Cei doi regizori, Trey Parker si Matt Stone, au creat unele dintre cele mai inovatoare personaje ale culturii pop moderne, însã este pentru prima oarã când acestia folosesc pentru productia de fatã pãpusi.

Review film Team America: World Police (2004)

Strategia lor se extinde chiar și la decizia lor de a folosi păpușile pentru toate personajele lor, o alegere care nu va fi aplaudat universal. Caracterele lor, o treime LifeSize, sunt în mod clar artificiale, și totuși există ceva care se întâmplă în gura și buzele, care arata la jumătatea drumului reală, ca și în cazul în care acestea au fost locuite de fețele mari cu mișcare guri de spectacol Conan O’Brien. Sunt momente în care personajele riscă să cadă în Valea wrong, fisurii folosite de designeri robot pentru a descrie roboți care alarma ne prin căutarea prea umanoidă.

Parcela pare ca o coliziune la fabrica de scenariu între mai multe filme pe jumătate coapte lume în criză. Echipa America, un grup nu spre deosebire de Thunderbirds, bazele sale rachete, avioane și elicoptere din interiorul Muntelui Rushmore, care este gol, și cursa off la terorism luptă ori de câte ori este suspectat. În secvența de deschidere, se repezi în jos la Paris și foc caricaturi desperados Orientul Mijlociu, lipsă cele mai multe dintre ele, dar reușind să distrugă Turnul Eiffel, Arcul de Triumf și Luvru.

Regrupare, liderul echipei, Spottswoode (voce de Daran Norris) recrutează un actor pe Broadway pe nume Gary pentru a merge sub acoperire pentru ei. Atunci când prima văzut, Gary (voce de Parker), este rolul principal în musicalul “Lease,” și cântând “Toată lumea are SIDA.” Ho, ho. Spottswoode spune Gary: “Tu ești un actor cu dublă specializare în teatru și limbi de circulație iad, tu ești arma perfectă!” E un râs mare atunci când Gary i se spune că, dacă este capturat, el ar putea dori să se omoare și este livrat cu un dispozitiv de sinucidere nu va dezvălui.

Planul lui Spottswoode: Teroriștii sunt cunoscute a fi de planificare pentru a întâlni la “un bar din Cairo.” Echipa America Elicopterul va ateriza la Cairo, iar patru membri ai echipei in uniforma va escorta Gary, cu fața lui grosolan modificat pentru a se uite “Orientul Mijlociu”, la bar, în cazul în care el va merge în interior și să ceară whazzup. Ca o satira la incapacitatea noastră de a se infiltra alte culturi, acest lucru se va face, presupun. Aceasta duce la o aventură nerecomandata în cazul în care, în numele luptei împotriva terorismului, Echipa America de distruge Piramidele și Sfinxul. Dar se pare că adevărata amenințare vine din Coreea de Nord și liderul său, Kim Jong Il (voce, de asemenea, de către Parker), care intentioneaza sa elibereze “9/11 ori 2.356.”