Te poti baza pe mine – You Can Count on Me (2000)


Te poti baza pe mine – You Can Count on Me (2000) Online Subtitrat


Regia: Kenneth Lonergan
Actori: Laura Linney, Matthew Broderick, Mark Ruffalo
An: 2000
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Te poti baza pe mine – You Can Count on Me

Sammy este o tanara ce traieste in Catskill, alaturi de fiul sau de 8 ani, Rudy. In viata ei mai sunt prietenul ei, Terry, care o cere in casatorie, si fratele ei, care apare dupa o perioada lunga de timp in care nu s-au vazut. Intre fratele ei si Rudy se creeaza o relatie mai stransa, dar nu intotdeauna de bun augur. Cand tanarul Rudy este intrebat, de catre Terry, daca vrea sa-si cunoasca tatal, intre cei doi frati se va declansa un conflict pe care vor trebui sa-l rezolve.

O familie destramata , un copil care in lipsa tatalui dezertor se ataseaza de unchiul nonconformist , oaia neagra a familiei , pe care pana la urma ajung toti sa-l simpatizeze ; povestioara se complica putin cu mici evenimente cotidiene care agreaza subiectul si mentin interesul pana la capat .

O privire rapidă la comentariile altora aici confirmă ceea ce am bănuit când am prins în cele din urmă acest film de pe film mine. Este ceva de un test Rorschach pentru spectatori. Am observat că există oameni care identifică absolut cu personajul Laura Linney lui. Sammy și alții care văd complet filmul din punctul de vedere al caracterului lui Mark Ruffalo; Terry. Cred că acest lucru este un semn al unui film bun. M-am fost pregătit să displace Terry. Pentru că el părea o astfel de mizerie evident. Dar filmul îi permite propriul său punct de vedere că vii să respecte.

PortalulTauTV.com
Te poti baza pe mine - You Can Count on Me (2000) Online Subtitrat in Romana

You Can Count on Me (2000)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4