Te-nsori cu mine bro – Épouse-moi mon pote (2017)

Tocmai când și-a găsit jobul visurilor lui, Yassine din Te-nsori cu mine bro online subtitrat e amenințat cu deportarea, și singurul dispus să se căsătorească cu el pentru-l ajuta să obțină drept de muncă e…vecinul lui, Fred!

Am ras cu lacrimi la aceasta comedie Épouse-moi mon pote online subtitrat. Va recomand sa mergeti sa o vedeti; scenele umoristice se succeda cu repeziciune . Nu va veti plictisi; comediile franzuzesti sunt de calitate. Inceputul este mai lent; pana incepe actiunea; dupa care nu va veti mai opri din ras pana la sfarsitul filmului.

Cu toate acestea; mireasa; prietena mea nu are mai multă structură decât oricând în scenariu. Ea nu a fost deja foarte evoluată în lucrările anterioare! Din situația inițială în care Yassine trebuie să creadă că o căsătorie homosexuală rămâne în Franța; vom trece repede la un imbroglio indisciptat. Mai târziu; el trebuie să facă un spectacol mamei sale pentru a se angaja … cu prietena prietenului său … la fel cu care ar trebui să se căsătorească. E puțin cam convins să spui adevărul.


Regia: Tarek Boudali
Actori: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Charlotte Gabris
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Épouse-moi mon pote (2017) Online Subtitrat