Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (2018)

Aflata in turneul mondial Reputation, Taylor Swift urca pe scena din Dallas si sarbatoreste cu fanii o seara grandioasa plina de muzica, amintiri si magie vizuala.

Spectacolul Taylor Swift: Reputation Stadium Tour de la Netflix se deschide cu o introducere scurta, completata cu lumini si fotografii aproape de corpul lui Taylor. De aici ecranul se estompeaza pentru a arata milioane de fani pe stadion, in timp ce Taylor Swift apare si incepe concertul. Daca ati fost vreodata la o performanta muzicala live, formatul este foarte asemanator, majoritatea pieselor fiind concepute pentru a arata materiale noi, in timp ce unele dintre cele mai populare piese, sunt urmate de unele clasice vechi pentru a termina spectacolul.

Intercalate in jurul lor sunt momente in care Taylor abordeaza multimea despre subiecte importante precum hartuirea, acceptarea si prietenia. Avand in vedere puterea acestui popstar influent, este o incluziune cu adevarat binevenita si ceva care ii ajuta sa dea muzicii ei mai multa semnificatie si putere.


Regia: Paul Dugdale
Actori: Taylor Swift, Kristian Bush, Camila Cabello
An: 2018
Gen: Muzicale
IMDB: 8.2


Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (2018) Online Subtitrat


Trailer