Taxi 5 (2018)

Sylvain Marot in Taxi 5 este un superpolitist din Paris, si un sofer de exceptie. Transferat impotriva vointei sale in departamentul de politie din Marsilia, este imediat solicitat de catre fostul inspector-sef Gibert din filmul francez Taxi 5 online subtitrat, acum primar al orasului, dar in care alegatorii nu mai aveau incredere, sa puna capat jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru ca jefuitorii nu erau niciodata prinsi, caci fugeau de la locul faptei cat ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru aceasta misiune. I se aloca si un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului sofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, insa, ca Eddy sa fie cel mai prost sofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb mostenit de la unchiul lui.

Destul de slabut filmul Taxi 5 online subtitrat. Am intrat cu mari asteptari in sala de cinema la filmul asta. Glume rasuflate in mare parte, cu cateva scene originale la care chiar razi de placere. Fata de seriile anterioare, te cam fortezi sa razi la unele faze comice, dar care sunt cam rasuflate si fortate. In plus, taxi-ul ala Peugeot din Taxi 5, modificat pare invechit fata de masinile actuale! Trebuia “actualizat” cu o versiune moderna! Cum sa pui sa concureze un Peugeot 408 din anii 2000, chiar modificat, cu un Ferrari 458 sau Lamborghini Aventador?!

Taxi 5 (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Franck Gastambide
Actori: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 4.7


Taxi 5 (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Taxi 5

La doi ani distanță de succesul avut cu comedia trăsnită Pattaya, urmărită numai în Franța de 2 milioane de spectatori, Franck Gastambide repune în mișcare echipa care l-a făcut celebru, abordând o saga de calibru – Taxi, pentru cea de-a cincea parte a francizei, în triplă calitate – de actor, regizor și scenarist. Comedia reușește să provoace hohote de râs, datorită gagurilor și umorului de situație, în pofida unor greșeli de… fabricație.

Urmăririle de mașini amintesc de o altă franciză celebră, Fast and Furious, pe care filmul o pastișează dar față de care Taxi 5 nu coboară miza (de altfel, Gastambide seamănă cu Vin Diesel).

Zece ani s-au scurs de la cea de-a patra parte a francizei Taxi, franciză ce a adunat între 1998 și 2007 peste 27 de milioane de spectatori iar Luc Besson a încredințat cheile celui de-al cincilea film actorului trecut și la regie Franck Gastambide, care formează un duo trăsnit cu Malik Bentalha. Filmul a făcut în două zile 55.000 de spectatori numai în cinematografele din Marsilia și împrejurimi, locul unde se desfășoară acțiunea.

Sylvain Marot, un polițist din Paris interpretat de Franck Gastambide, este mutat disciplinar la poliția municipală din Marsilia. Acolo este întâmpinat de o echipă cât se poate de colorată și improbabilă. Marot este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia. Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, imperturbabilul Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune.

I se alocă celebrul Peugeot 407 și un partener, pe împiedicatul Eddy Maklouf (Malik Bentalah), care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…

Dincolo de trăsnăile care curg una după alta, personajul lui Malik Bentalah va face deliciul spectatoarelor cu un număr incendiar de striptease făcut în fața logodnicei sale americane.