Tattoos ‘N Tits 2 (2017)

Tattoos ‘N Tits 2 (2017) Film Erotic Online


Length: 1 hrs. 29 mins.
Rating: XXX
Released: Aug 24 2017
Production Year: 2017
Studio: Allure Films
Cast: Penny Pax, Karmen Karma, Alexia Vosse, Lolly Ink, Vyxen Steel


Tattoos ‘N Tits 2 (2017) Online


Nimeni nu poate nega faptul că puii cu tatuajele sunt foarte sexy! Aruncați niște țâțe mari în amestec, și naibii! Nu este nimic mai fierbinte decât aceste doamne in Tattoos ‘N Tits 2 film erotic online!

Tiny (doar cinci picioare), dar bomba, frumos, și adorabil bomba blonda Penny Pax sa născut pe 18 februarie 1990 în Miami, Florida. E de origine irlandeză și germană. Pax a crescut în Ohio, California, Noua Zeelandă, Hawaii și Florida. Penny a participat atât la licee, cât și la licee, cu programe de artă spectacol; ea a făcut teatru și muzicale live de-a lungul liceului.

În plus, Pax a jucat fotbal în timpul celui de-al doilea an al liceului și a înotat în echipa de înot, care a dus direct la lucrul ei ca salvamar pentru puțin peste cinci ani. Cu toate acestea, Penny a fost nemulțumită de locul de muncă ca salvamar, așa că a decis să se alăture unui site de modelare și a postat câteva poze on-line despre ea însăși. Un agent pentru filme pentru adulți a văzut fotografiile menționate și la contactat pe Pax să facă o lovitură de băiat / fată. O carieră ulterioară în filme hardcore explicite a urmat după aceea.