Tatal miresei Partea 2 – Father of the Bride Part II (1995)

Filmul Tatal miresei Partea 2 – Father of the Bride Part II online subtitrat este un remake dupa binecunoscutul film semnat de Vincente Minnelli; “Tatal miresei” reia tema tatalui chinuit de gandul ca fiica lui nu mai este un copil; ci o femeie matura, cu viata personala, care doreste sa se casatoreasca. Cand, dupa mai multe luni de la nunta, parintii afla ca vor fi bunici, problemele lor se complica si mai mult.

Ce il va astepta pe George si cum va face fata acestei situatii in care, de voie de nevoie va trebui sa aiba grija de cele doua doamne insarcinate va face din acest film o veritabila comedie.

Succesul filmului Tatal miresei din 1991, de fapt un remake al unui film din 1950 cu Spencer Tracy in rolul principal; a determinat realizarea unei continuari. Spre deosebire de prima parte, sequel-ul are un scenariu original; fiind mult mai amuzant deoarece actorii nu s-au mai confruntat cu presiunea copierii unor actori mari precum Spencer Tracy, Joan Bennett sau Elizabeth Taylor si au fost mult mai inventivi. Momentele comice sunt mult mai amuzante decat in prima parte, iar filmul degaja o atmosfera romantica.


Regia: Charles Shyer
Actori: Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short
An: 1995
Gen: Comedie, Familie, Romantice
IMDB: 6.0


Father of the Bride Part II (1995) Online Subtitrat


Trailer