Tatal miresei – Father of the Bride (1991)


Tema tatalui hartuit de gandul ca fiica sa nu mai este un copil, ci o femeie matura, cu viata personala, care doreste sa se casatoreasca. Cand, dupa mai multe luni de la nunta, parintii afla ca vor fi bunici, problemele se complica si mai mult. Dar stupoarea lor este fara margini, cand descopera ca vor fi din nou parinti!

In acest film Tatal miresei – Father of the Bride online subtitrat, remake dupa clasicul lui Spencer Tracyb George si Nina sunt parintii unei fete ”mult prea tanara” pt maritis, Annie. George va trece printr-o faza in care nu poate accepta ca fetita lui a crescut si a devenit femeie. Totul se va dezlantui in momentul in care ea va anunta ca se marita cu un barbat a carui familie este din alta clasa. Si intr-o clipita pregatirile pt extravaganda nunta vor incepe, contul se va goli vazand cu ochii.

Iar George din Tatal miresei – Father of the Bride va trebui sa suporte si un tip de alta origine; decat americana care ii va ajuta sa planifice totul pentru nunta. Situatiile comice se vor tine lant in timp ce el nu-si poate imagina viata fara fiica lui. Care va fi sustinuta de mama ei si intr-un fel sau altul va reusi sa-l tina sub control si pe el. Intr-un final George va trebui sa accepte faptul ca si fiica lui a crescut indeajuns incat sa aiba propria viata si ca este timpul sa iasa de sub aripa parintilor.


Regia: Charles Shyer
Actori: Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short
An: 1991
Gen: Comedie, Familie, Romantice
IMDB: 6.5


Father of the Bride (1991) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
Tatal miresei - Father of the Bride (1991) Online Subtitrat in Romana

Father of the Bride (1991)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5